Fab Design

Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Vineri, 22 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Şi în această săptămână vă aducem în prim plan cele mai interesante propuneri de tuning ale săptămânii care a trecut. Avem pentru voi o serie de supercaruri exclusiviste, dar şi cel mai puternic Mitsubishi Lancer Evo X din lume.
Luni, 04 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Şi în această săptămână Automarket vă aduce propuneri de tuning interesante. Printre ele se numără şi interiorul unui Mercedes Sprinter, placat cu aur, evaluat la aproape 300.000 de euro.
Duminica, 17 Octombrie 2010 | Tuning

Tuning elveţian pentru Mercedes SLS AMG

Tunerii elveţieni de la FAB Design au prezentat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Mercedes SLS AMG. Mulţumită acestora, supercarul german inspiră mai multă agresivitate şi este capabil să dezvolte 603 cai.
Joi, 04 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Standurile celor mai creativi tuneri de performanta

TechArt, Lumma Design, Mansory si FAB Design sunt doar cativa dintre tunerii care si-au propus sa epateze la Geneva cu creatii sub a caror capota se ascund sute de cai putere.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Tuning

FAB Design a creat un kit pentru Porsche Panamera

Porsche Panamera a primit un pachet de tuning de la Fab Design, care ii ofera 700 CP, un kit estetic complet si un set de jante de 22 inch.

Tag-uri similare

Porsche, tuning, Porsche Panamera, Panamera, Mansory, TechArt, tuning Porsche, Lumma Design, Fab Design, tuning Fab Design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru