FAB Design a creat un kit pentru Porsche Panamera

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 15.12.2009
Porsche Panamera a primit un pachet de tuning de la Fab Design, care ii ofera 700 CP, un kit estetic complet si un set de jante de 22 inch.

Tunerii de la FAB Design au dezvoltat un pachet pentru Porsche Panamera, model care abia a sarbatorit productia a 10.000 de unitati in primele trei luni de existenta. Panamera a primit atat un pachet aerodinamic, cat si un pachet de performanta. Modelul rezultat dezvolta 700 CP si are o noua bara fata, un kit de caroserie special, un set de pozitii cu LED-uri, fante de aer de dimensiuni mari, un set de praguri laterale si un difuzor de aer integrat in bara spate.

Bosajele umflate ale aripilor lui Panamera au fost "umplute" de catre cei de la Fab Design prin intermediul unui set de jante de 22 inch, care sunt imbracate cu anvelope de performanta. De asemenea, suspensia lui Panamera a fost inlocuita cu una mai ferma, iar garda la sol a fost redusa si ea. Cei de la Fab Design nu au anuntat detalii despre modificarile pe care le-au operat la nivelul sistemului de franare.

Motorul V8 de 4.8 litri al acestui model dezvolta acum 700 CP gratie unei unitati ECU reprogramate si al unui sistem de evacuare nou. Puterea suplimentara il ajuta pe Panamera sa accelereze de la o la 100 km/h in 3.5 secunde, iar viteza maxima a acestui model atinge 330 km/h.

Via | Autoblog.fr

Comentarii (3)

  • eu nu inteleg de ce se arunca tot felul de firme de tuning pe asemenea masini. Dupa ce un producator aloca milioane de euro designului apare cate o firma cu 10-20 mii euro pentru un kit... imbunatarie? eu nu prea cred.
    0 2
  • nu-l vad bine nici cum dar tunat nici asa.porsche e porsche ,ce ar fi sa ne trezim intr-o zi ca porsche face autobuse .toti prodc de toate acum si aston se trezeste ca produce suv-uri.nu mai inteleg de ce?
    1 0
  • e simplu .... foamea de bani
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru