Tuning elveţian pentru Mercedes SLS AMG

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.10.2010
Tunerii elveţieni de la FAB Design au prezentat un pachet de caroserie şi un kit de performanţă pentru Mercedes SLS AMG. Mulţumită acestora, supercarul german inspiră mai multă agresivitate şi este capabil să dezvolte 603 cai.

Casa de tuning elveţiană FAB Design a conceput un pachet aerodinamic şi un kit de performanţă pentru supercarul german Mercedes SLS AMG. Prin intermediul elementelor de caroserie înlocuite de tuneri, modelul constructorului din Stuttgart devine mult mai agresiv şi mai sportiv.

Designerii de la FAB au revizuit spoilerul faţă, au montat praguri laterale noi, au aplicat o priză de aer pe plafon, iar deflectorul de aer din spate a fost restilizat. De asemenea, supercarul german a primit lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED şi jante Evoline de 20 de inch.

Sub capotă, propulsorul V8 de 6.3 litri care în mod normal produce 563 de cai putere a primit un sistem de evacuare nou, cu ajutorul căruia dezvoltă 603 cai. În plus, modelul constructorului german a primit un set de suspensii noi care îmbunătăţesc manevrabilitatea maşinii.

Via | FAB Design

Comentarii (4)

  • BogdanD
    reusit
    foarte frumos, discret si cu bun gust
    1 2
  • Poate cineva sa faca un Supercar mai frumos decat designeri lui?
    Niciodata n'am fost de acord cu tuning'ul pe supercar'uri.
    Cate ore de munca si cati design'eri au muncit pentru a face o masina superba, un SUPERCAR!?
    Chiar se gaseste cineva cu mai mult bun gust decat toti designeri la un loc, inteleg ca o personalizezi dar in acelasi timp o strici...
    4 0
  • ...
    Spatele arata chiar foarte bine, o face sa para mai puternica, dar raman la parerea ca tot stock'ul este mai frumos.
    3 0
  • kkt!
    ce asta e frumos, mai bine originalul!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru