Fisichella

Marti, 20 Octombrie 2009 | F1 Short

Domenicali: "Monopostul F60 este dificil de pilotat"

Stefano Domenicali sustine ca rezultatele modeste inregistrate de Luca Badoer si Giancarlo Fisichella au drept cauza monopostul F60, care este dificil de pilotat.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Ferrari, dezamagiti de pierderea locului 3

Kimi Raikkonen, Giancarlo Fisichella si Stefano Domenicali sunt dezamagiti ca Ferrari a pierdut locul 3 in clasamentul constructorilor in urma unui weekend modest la Interlagos.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Raikkonen, multumit de performanta obtinuta in calificari

Kimi Raikkonen este multumit de locul 5 ocupat in calificari, in timp ce Giancarlo Fisichella regreta eroarea din cauza careia a abandonat sesiunea.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Ferrari anticipeaza un weekend dificil in Brazilia

Kimi Raikkonen, Giancarlo Fisichella si Stefano Domenicali au admis ca Ferrari va avea un weekend dificil in Brazilia, in special din cauza faptului ca nu au mai adus nicio imbunatatire pentru monopost.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | F1 Short

Fisichella: "Calificarile vor fi decisive pentru mine"

Giancarlo Fisichella a admis ca ocuparea unui loc bun in calificari este esentiala pentru a putea spera sa castige puncte in Marele Premiu al Braziliei.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren lupta cu Ferrari si Toyota pentru locul 3

McLaren a admis ca ocuparea locului trei in clasamentul constructorilor impotriva rivalilor traditionali de la Ferrari si a celor de la Toyota reprezinta un obiectiv foarte important.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Raikkonen: "Locul 4, cel mai bun rezultat posibil"

Kimi Raikkonen crede ca nu putea obtine mai mult de locul 4 in cursa de la Suzuka, viziune impartasita si de seful Stefano Domenicali.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 Short

Raikkonen: "Nu puteam obtine un timp mai bun"

Kimi Raikkonen considera ca nu putea obtine o performanta mai buna in calificari, intrucat Ferrari a incetat dezvoltarea monopostului.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Alonso va concura pentru Ferrari din 2010!

Fernando Alonso a semnat un contract pe 3 ani cu Scuderia Ferrari si va fi coechipier cu Felipe Massa in sezonul 2010.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Ferrari anticipeaza un weekend dificil in Japonia

Kimi Raikkonen, Giancarlo Fisichella si Stefano Domenicali admit ca rezultatul slab din Singapore are drept cauza absenta update-urilor pentru monopostul Ferrari, motiv pentru care anticipeaza un weekend si mai dificil in Japonia.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Ferrari: "Absenta update-urile se vede in rezultate"

Kimi Raikkonen si Stefano Domenicali admit ca renuntarea la dezvoltarea monopostului F60 pune Ferrari in postura stanjenitoare de a obtine rezultate slabe, in timp ce Giancarlo Fisichella a marturisit ca nu are inca incredere la volan.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Ferrari anticipeaza un weekend dificil in Singapore

Stefano Domenicali si Giancarlo Fisichella anticipeaza un weekend dificil pentru Ferrari in Singapore, in timp ce Kimi Raikkonen prefera sa ramana precaut in pronosticuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Septembrie 2009 | F1 Short

Fisichella, increzator ca poate castiga puncte in Singapore

Giancarlo Fisichella este optimist ca poate intra in ultima parte a calificarilor si ca poate obtine primele puncte pentru Ferrariin Marele Premiu al statului Singapore.
Marti, 22 Septembrie 2009 | F1 Short

Ferrari anticipeaza puncte din partea lui Fisichella

Scuderia Ferari crede ca poate obtine un podium in Singapore prin Kimi Raikkonen si anticipeaza ca Giancarlo Fisichella va obtine in weekend primele puncte pentru echipa.
Marti, 22 Septembrie 2009 | F1 Short

Raikkonen spera la un nou podium in Singapore

Kimi Raikkonen spera ca termine pe podium Marele Premiu al statului Singapore si crede ca Giancarlo Fisichella va ajuta Ferrari sa termine pe locul 3 in clasamentul constructorilor.
Marti, 22 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil lauda progresele echipei Force India

Adrian Sutil este incantat de progresele realizate de Force India incepand cu Marele Premiu al Europei si admite ca motorul Mercedes este foarte puternic, insa crede ca si Ferrari beneficiaza de o unitate similara.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Domenicali: "Fisichella va pilota bine in Singapore"

Stefano Domenicali sustine ca Giancarlo Fisichella isi va imbunatati semnificativ performantele in Marele Premiu al statului Singapore din acest weekend.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India: "Vom fi competitivi in Singapore"

Vijay Mallya sustine ca Force India va fi competitiva si in Marele Premiu al statului Singapore si spune ca intelege decizia lui Giancarlo Fisichella de a pleca la Ferrari.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Ferrari, optimisti dupa podiumul de la Monza

Kimi Raikkonen este multumit de cel de-al patrulea podium consecutiv obtinut in acest sezon, fiind laudat de Stefano Domenicali pentru performanta sa.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Fisichella nu regreta plecarea la Ferrari

Giancarlo Fisichella nu regreta ca a parasit Force India pentru Ferrari, chiar daca echipa lui Vijay Mallya a obtinut rezultate mai bune decat Scuderia in calificarile pentru Marele Premiu al Italiei.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Force India, Hamilton, Alonso, video, Button, Schumacher
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru