Fisichella

Marti, 21 Iulie 2009 | F1 Short

Force India anticipeaza prezenta constanta in Q2

Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya considera ca Force India face parte din grupul de mijloc al Formulei 1 si anticipeaza ca se vor califica in mod constant in a doua parte a calificarilor.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil, in extaz dupa locul 7 obtinut pe grila de start

Adrian Sutil este incantat de performanta realizata in calificari, iar Vijay Mallya spera ca Force India sa obtina duminica primele puncte din istorie. In schimb, Giancarlo Fisichella este dezamagit ca vremea l-a impiedicat sa obtina o performanta mai buna.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil crede ca poate ajunge in Q2 in calificari

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella au avut parte de doua sesiuni de antrenamente libere diametral opuse, insa germanul este increzator ca poate accede in a doua parte a calificarilor.
Marti, 07 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil, multumit de rivalitatea cu Fisichella

Adrian Sutil spune ca este incantat sa il aiba drept coechipier pe Giancarlo Fisichella si ca cei doi isi impart "frateste" pozitiile pe grila de start.
Luni, 06 Iulie 2009 | F1 Short

Force India: "A venit timpul sa castigam puncte"

Giancarlo Fisichella, Adrian Sutil si Vijay Mallya considera ca Force India este pregatita sa castige primele sale puncte din istorie in Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Fisichella: "Ne-am indeplinit obiectivul"

Giancarlo Fisichella este incantat de locul 10 ocupat in Marele Premiu al Marii Britanii, opinie sa fiind imparatasita de de Vijay Mallya.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Sutil, tradat de franele monopostului

Adrian Sutil a dezvaluit ca accidentul pe care l-a suferit in Q1 a fost cauzat de franele monopostului Force India.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Sutil, incantat de locul 3 din antrenamente

Adrian Sutil priveste cu incredere calificarile dupa ce a stabilit al treilea timp in antrenamente, in timp ce Giancarlo Fisichella anticipeaza accederea in a doua parte a calificarilor.
Marti, 16 Iunie 2009 | F1 Short

Force India introduce noi update-uri la Silverstone

Vijay Mallya a anuntat o serie de update-uri la aripa fata, caroserie si podea pentru monopostul VJM002, motiv pentru care Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil sunt increzatori ca vor obtine un rezultat pozitiv in cursa de la Silverstone.
Sambata, 06 Iunie 2009 | F1 Short

Sutil, fericit sa ajunga in Q2

Adrian Sutil este fericit ca s-a calificat in partea a doua a calificarilor, in timp ce Giancarlo Fisichella este mai precaut dupa locul 19 ocupat pe grila de start.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Force India, precauti dupa antrenamente

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella raman precauti in privinta calificarilor de sambata, considerand ca echipa trebuie inca sa mai lucreze la monopostul VJM002.
Marti, 02 Iunie 2009 | F1 Short

Force India spera sa se mentina in forma

Giancarlo Fisichella, Adrian Sutil si Vijay Mallya spera ca Force India va reusi sa se mentina in forma dupa rezultatele bune obtinute in Marele Premiu al statului Monaco.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Mai 2009 | Formula 1

Fisichella e multumit dupa cel mai bun rezultat Force India din 2009

Giancarlo Fisichella sustine ca locul al noualea ocupat la Monaco este unul foarte bun. patronul echipei Force India este optimist in ceea ce priveste cursele viitoare.
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Sutil: "Locul 15 e ca un pole position"

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella sunt incantati ca ambele monoposturi Force India au reusit pentru prima oara in istorie sa acceada in partea a doua a calificarilor.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Probleme cu pneurile pentru Force India

Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil s-au plans de problemele determinate de degradarea pneurilor in timpul antrenamentelor pentru Marele Premiu al statului Monaco.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Force India, increzatori inaintea cursei de la Monaco

Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil sunt optimisti ca pot obtine performante bune in Marele Premiu al statului Monaco, bazandu-se si pe update-urile pregatite de echipa pentru monopostul VJM001.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Force India, increzatori dupa cursa din Spania

Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya sunt increzatori in progresele facute de Force India, in timp ce Adrian Sutil este dezamagit de abandonul suferit in primul tur al cursei.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

Force India anticipau rezulte modeste

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella au admis ca monopostul Force India nu a fost suficient de rapid pentru a realiza rezultate decente in calificarile de sambata.
Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Probleme tehnice pentru Sutil in antrenamente

Adrian Sutil nu a parcurs niciun tur cronometrat in a doua sesiune de antrenamente de la Barcelona in urma unor probleme tehnice, iar Giancarlo Fisichella a admis ca echipa trebuie sa mai lucreze la imbunatatirea monopostului.
Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Pilotii nu si-ar imagina Formula 1 fara Ferrari

Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso, Lewis Hamilton si Nick Heidfeld spun ca Formula 1 nu ar putea supravietui fara Ferrari, in replica la comentariile acide facute recent de Max Mosley.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Force India, Hamilton, Alonso, video, Button, Schumacher
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru