Fisichella

Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Force India, precauti inaintea cursei din Spania

Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya spera ca update-urile pregatite pentru Marele Premiu al Spaniei sa se dovedeasca eficiente, insa raman precauti in privinta rezultatului final din aceasta cursa.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India, multumiti de progresele din Bahrain

Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella si Vijay Mallya sunt multumiti de rezultatele din Bahrain, considerand ca echipa a inregistrat progrese prin noul update aerodinamic.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India, multumiti dupa calificari

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella sunt multumiti de performantele inregistrate de monopostul Force India in calificarile de sambata din Bahrain.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | F1 Short

Sutil: "Update-urile si-au dovedit eficienta"

Adrian Sutil spune ca update-urile realizate de Force India si-au demonstrat vineri eficienta, iar Giancarlo Fisichella este de asemenea multumit de comportamentul lui VJM002.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India introduce un nou deflector in Bahrain

Force India a anuntat ca va utiliza un nou tip de deflector in Marele Premiu al statului Bahrain, pe langa un alt pachet aerodinamic semnificativ.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Sutil regreta abandonul de la Shanghai

Adrian Sutil este dezamagit ca a ratat prezenta in puncte dupa abandonul suferit in finalul cursei de la Shanghai, insa prestatia sa este laudata de seful Vijay Mallya.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India, nemultumiti de aerodinamica monopostului

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella si-au exprimat nemultumirea fata de lipsa de forta de apasare aerodinamica in calificarile pentru cursa de la Shanghai.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Fisichella, nemultumit de stabilitatea monopostului

Giancarlo Fisichella este nemultumit de comportamentul monopostului Force India pe circuit, in timp ce Adrian Sutil spune ca a avut parte de o zi buna.
Marti, 14 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India spera sa termine cursa de la Shanghai

Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil isi propun sa treaca linia de sosire de la Marele Premiu al Chinei, fara sa se gandeasca la obtinerea primelor puncte pentru echipa indiana.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Fisichella regreta alegerea proasta a strategiei

Giancarlo Fisichella a admis ca a gresit complet strategia pneurilor in cursa de la Sepang, fapt confirmat si de seful Vijay Mallya.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | F1 Short

Force India: "Nu puteam face mai mult"

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella spun ca nu puteau obtine rezultate mai bune in calificarile pentru Marele Premiu al Malaeziei, cei doi urmand sa ia startul de pe locurile 19 si 18.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | F1 Short

Fisichella regreta accidentul din antrenamente

Giancarlo Fisichella regreta incidentul in care a fost implicat in antrenamente dupa ce a pierdut controlul volanului monopostului Force India.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Martie 2009 | F1 Short

Force India, interesata de Bruno Senna

Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India va cauta tinere talente pentru echipa in cazul in care Giancarlo Fisichella se va retrage din activitate, iar Bruno Senna este una dintre alternative.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Cel mai bun rezultat din istorie pentru Force India

Adrian Sutil si Vijay Mallya au salutat cel mai bun rezultat din istorie pentru Force India, dupa locul 9 obtinut in MP al Australiei.
Vineri, 27 Martie 2009 | F1 Short

Sutil spera ca forma din antrenamente sa fie reprezentativa

Adrian Sutil spera sa poata repeta performanta de vineri si in calificarile de sambata, in timp ce Giancarlo Fisichella nu este inca multumit de comportamentului monopostului Force India.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Fisichella nu se asteapta la puncte in primele curse ale sezonului

Pilotul italian al celor de la Force India sustine ca echipa sa nu va face fata concurentei in primele curse, sustinand ca la melbourne va fi "foarte dificil".
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Trulli nu agreaza ora de start a cursei din Australia

Jarno Trulli se teme ca Marele Premiu al Australiei se va incheia pe intuneric din cauza orei tarzii de start, viziune impartasita si deFelipe Massa.
Marti, 24 Martie 2009 | F1 Short

Fisichella spera sa castige puncte in 2009

Giancarlo Fisichella este increzator ca Force India va fi capabila sa castige puncte in sezonul 2009 si crede ca Ferrari, BMW, Toyota si Brawn GP auavut cele mai bune performante in teste.
Luni, 23 Martie 2009 | F1 Short

Fisichella: "Vom avea un update aerodinamic in mai"

Giancarlo Fisichella a dezvaluit ca monopostul Force India va beneficia de un prim update aerodinamic in cadrul Marelui Premiu al Spaniei din luna mai, pe langa posibila implementare a sistemului KERS.
Vineri, 20 Martie 2009 | F1 Short

Fisichella dezvaluie secretul succesului la Melbourne

Giancarlo Fisichella, castigatorul cursei de la Melbourne din 2005, explica modul in care pilotii trebuie sa piloteze pe circuitul Albert Park pentru a inregistra performante notabile.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Force India, Hamilton, Alonso, video, Button, Schumacher
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru