Fisichella

Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Ferrari anunta joi inlocuitorul lui Badoer

Giancarlo Fisichella si Robert Kubica sunt principalii favoriti sa il inlocuiasca pe Luca Badoer la Marele Premiu al Italiei, decizia urmand sa dfie anuntata in cursul zilei de joi.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Kubica si Liuzzi intaresc speculatiile pentru Monza

Robert Kubica si Vitantonio Liuzzi si-au anulat participarea la o cursa de karting, sporind astfel speculatiile ca urmeaza sa concureze la Monza pentru Ferrari si, respectiv, Force India.
Marti, 01 Septembrie 2009 | F1 Short

Fisichella, pilot de teste la Ferrari in 2010?

Presa speculeaza ca Giancarlo Fisichella va deveni pilot de teste la Ferrari in 2010 daca va concura pentru Scuderia in ultimele 5 curse ale acestui sezon.
Luni, 31 August 2009 | Formula 1

Controverse majore pe tema sosirii lui Fisichella la Ferrari

Directorul comercial al Force India sustine ca Giancarlo Fisichella va fi numit marti drept inlocuitorul lui Luca Badoer pentru Marele Premiu al Italiei, insa echipa neaga vehement acest lucru.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Hamilton: "A fost una dintre acele zile proaste"

Lewis Hamilton este dezamagit de accidentul colectiv care a dus la abandonul sau, in timp ce Heikki Kovalainen este laudat de Martin Whitmarsh pentru prestatia in urma caruia a ocupat locul 6.
Luni, 31 August 2009 | Formula 1

Fisichella regreta ca nu a castigat la Spa

Giancarlo Fisichella considera ca putea castiga Marele Premiu al Belgiei, insa admite ca nu l-a putut depasi pe Kimi Raikkonen din cauza sistemului KERS utilizat de finlandez.
Duminica, 30 August 2009 | F1 Short

Fisichella spera sa termine pe podium

Giancarlo Fisichella spune ca obiectivul realist pentru Marele Premiu al Belgiei este locul 6, insa spera sa fie capabil sa obtina un podium, desi admite ca un singur punct ar valora cat o victorie.
Sambata, 29 August 2009 | Formula 1

Fisichella: "Este incredibil, nu ma asteptam la pole"

Giancarlo Fisichella a marturisit ca nu anticipa ca va obtine pole positionul in Marele Premiu al Belgiei, insa a admis ca a optat pentru o strategie agresiva cu putin combustibil in rezervorul monopostului.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Force India, increzatori in perspectiva calificarilor

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella privesc cu incredere calificarile de sambata din cadrul Marelui Premiu al Belgiei.
Joi, 27 August 2009 | F1 Short

Fisichella: "Nu negociez cu Ferrari"

Giancarlo Fisichella spune ca nu a fost contactat de Ferrari pentru a-l inlocui pe Luca Badoer la Marele Premiu al Italiei, insa admite ca isi doreste sa piloteze pentru echipa italiana.
Miercuri, 26 August 2009 | F1 Short

Force India spera sa castige primul punct la Spa

Giancarlo Fisichella isi propune sa obtina in Marele Premiu al Belgiei primele puncte din istoria echipei Force India, in timp ce Adrian Sutil este impulsionat de progresele recente ale team-ului.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Force India: "Am facut cea mai buna cursa din istorie"

Vijay Mallya considera ca Force India a avut parte de cea mai buna cursa din istorie in Marele Premiu al Europei, iar Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella privesc cu incredere spre cursa de la Spa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Sutil, incantat de progresele arate de Force India

Adrian Sutil este incantat ca a obtinut locul 12 in calificarile pentru cursa de la Valencia, in timp ce Giancarlo Fisichella admite ca a comis cateva greseli personale in Q1.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Sutil: "Ne putem califica in Q2"

Adrian Sutil este increzator ca poate obtine promovarea in a doua parte a calificarilor, iar Giancarlo Fisichella este optimist in perspectiva zilei de sambata.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Fisichella spera sa concureze in F1 si in 2010

Giancarlo Fisichella si-a exprimat speranta ca va concura in Formula 1 si in sezonul 2010, una dintre optiunile sale fiind Force India.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

Force India introduce un update major la Valencia

Force India introduce un nou update major pentru Marele Premiu al Europei cu ajutorul caruia echipa spera sa castige in curand primele sale puncte in Formula 1.
Joi, 13 August 2009 | F1 Short

Force India: "Un simplu update poate face diferenta"

Directorul tehnic al Force India crede ca orice update poate deveni decisiv in termeni de performanta si este incantat de rivalitatea existenta intre Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil regreta abandonul de la Hungaroring

Adrian Sutil spune ca a fost nevoit sa abandoneze in Ungaria pentru a salva motorul, in timp ce Giancarlo Fisichella a avut parte de o cursa anonima. Vijay Mallya admite ca echipa nu a avut un weekend pozitiv.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Force India: "Vom avea o cursa dificila"

Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella anticipeaza o cursa foarte dificila duminica dupa rezultatele modeste din calificari.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Sutil: "Monopostul este dificil de pilotat"

Adrian Sutil spune ca monopostul Force India a fost dificil de pilotat in antrenamente, insa Giancarlo Fisichella sustine ca nu a avut probleme majore din acest punct de vedere.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Force India, Hamilton, Alonso, video, Button, Schumacher
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru