Ford Transit Courier

Joi, 07 Decembrie 2023 | Intern

Ford: Începe livrarea primelor Transit Courier și Tourneo Courier produse la Craiova

Constructorul american de automobile anunță startul livrărilor primelor unități Transit Courier și Tourneo Courier, produse la uzina Ford Otosan de la Craiova. Acestea au plecat spre clienți din Europa și Turcia.
Joi, 09 Noiembrie 2023 | Siguranta

Noul Ford Transit Courier, produs la Craiova, primește medalia de platină la testele EuroNCAP

Noua generație Ford Transit Courier, care a intrat recent în producție la uzina de la Craiova, a obținut medalia de platină în categoria utilitarelor la testele EuroNCAP. Modelul produs în țara noastră este primul vehicul din lume care primește această distincție.
Vineri, 21 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noile Ford Transit Courier și Tourneo Courier în România: start de la 15.550 de euro

Ford a anunțat oficial prețurile modelelor Transit Courier și Tourneo Courier pentru piața din România. Astfel, varianta de transport marfă Transit Courier pleacă de la 15.550 de euro, în timp ce varianta pentru pasageri Tourneo Courier pornește de la 18.100 de euro.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Ford Transit Courier, noul membru al gamei de vehicule comerciale Ford

Ford a prezentat la Salonul de Vehicule Comerciale din Birmingham noul Transit Courier. Modelul preia limbajul de design al gamei Ford şi completează oferta de vehicule comerciale a mărcii americane.

Tag-uri similare

Ford, Focus, modele noi Ford, Fiesta, noutati Ford, poze Ford, vehicule comerciale, Ford Transit, design Ford, Ford Transit Courier
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru