Frauda

Luni, 26 Aprilie 2021 | Industrie

Dieselgate: 15 directori din grupul VW au fost acuzați de instigare la fraudă

Procurorii din Germania au pus sub acuzare 15 directori din grupul VW pentru instigare la fraudă și alte infracțiuni în scandalul Dieselgate.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Fostul CEO Volkswagen, acuzat oficial de fraudă în scandalul Dieselgate: Martin Winterkorn riscă până la 10 ani de închisoare în Germania

Martin Winterkorn, fostul CEO al Volkswagen, a fost acuzat oficial de fraudă de către autoritățile germane pentru implicarea în scandalul Dieselgate. Winterkorn fusese acuzat de fraudă și anul trecut în Statele Unite, însă nu poate fi arestat dacă nu părăsește Germania. Procurorii nemți spun că fostul șef de la Volkswagen riscă până la 10 de ani de închisoare pentru fraudă și încălcarea mai multor legi.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Industrie

Investigație: Fiat Chrysler riscă amenzi usturătoare pentru că ar fi fraudat testele de emisii în Franța

Grupul Fiat Chrysler riscă amenzi de câteva miliarde de euro din partea guvernului francez pentru că producătorul ar fi fraudat testele de emisii în Hexagon, potrivit publicației Le Monde.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Formula 1

Mercedes GP pierde un contract de 90 de milioane de euro

Mercedes GP este pe cale sa piarda 90 de milioane de euro, dupa ce compania Henkel a anuntat ca intelegerea de sponsorizare semnata in acest an este rezultatul unei fraude.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Frauda in Germania: masinile trimise la casat sunt vandute in Europa de Est

Justitia din Germania va investiga acuzatiile de frauda aduse proprietarilor de parcuri auto care au vandut automobile ce trebuiau sa fie casate dupa ce au fost introduse in programul "Rabla".

Tag-uri similare

Germania, contract, sponsor, vanzare, MercedesGP, program rabla, program casare, innoire parc auto, frauda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru