Innoire parc auto

Miercuri, 20 Iunie 2012 | Industrie

Fitch Ratings: Programele de casare ale maşinilor sunt dăunătoare pe termen lung

Analiştii de la Fitch Ratings trag un semnal de alarmă atât pentru producătorii de automobile, cât şi pentru guvernele europene, susţinând că programele de casare ale automobilelor vechi sunt dăunătoare pe termen lung.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Industrie

Volkswagen s-a întors pe locul întâi la vânzări în Europa

Volkswagen a redevenit cel mai bine vândut constructor din Europa, iar Golf este din nou cel mai bine vândut model la nivel european, după ce au fost amândoi depăşiţi de Ford cu Fiesta.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Intern

Rabla 2010: Numarul de vouchere va fi suplimentat cu 50.000 unitati

Guvernul a decis suplimentarea numarului de vouchere disponibile pentru Programul Rabla 2010. Incepand cu saptamana viitoare, AFM ar putea oferi inca 40.000 sau 50.000 de tichete valorice suplimentare.
Marti, 02 Februarie 2010 | Industrie

Vanzarile auto din Germania au scazut pentru a doua luna consecutiv

Inmatricularile de automobile noi din Germania au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 20 de ani, acelasi cu cel din 1990, anul unificarii Germaniei.
Miercuri, 12 August 2009 | General

Britanicii caseaza vehicule istorice rare la Programul Rabla

Un englez a trimis la casat un Morris Minor vechi de 51 de ani, care avea doar 58.731 kilometri parcursi. Alaturi de acest model, britanicii au casat zeci de vehicule mai valoroase decat prima de casare.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Frauda in Germania: masinile trimise la casat sunt vandute in Europa de Est

Justitia din Germania va investiga acuzatiile de frauda aduse proprietarilor de parcuri auto care au vandut automobile ce trebuiau sa fie casate dupa ce au fost introduse in programul "Rabla".
Marti, 14 Iulie 2009 | Intern

Autoutilitarele usoare au fost incadrate in Programul Rabla

Cetatenii romani vor primi o prima de casare in valoare de 3.800 RON pentru achizitia unei autoutilitare usoare noi prin intermediul Programului Rabla.
Joi, 09 Iulie 2009 | Industrie

Programul Rabla din Germania nu va mai fi extins

In ciuda succesului inregistrat de programul Rabla din Germania, guvernantii au ales sa nu mareasca fondurile disponibile pentru acest program. Inmatricularile de automobile noi din Germania au crescu cu 26 de procente in prima jumatate a anului.
Luni, 06 Iulie 2009 | Industrie

Vanzarile de automobile s-ar putea redresa in a doua jumatate a anului

Vanzarile de automobile din Statele Unite ale Americii ar putea sa creasca usor in decursul celei de-a doua jumatati a acestui an. Procesul ar putea avea loc la nivel mondial, gratie stabilizarii economiei.

Tag-uri similare

vanzari, Romania, productie, Germania, Marea Britanie, SUA, Rabla, vanzare, America, program rabla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru