Vanzarile de automobile s-ar putea redresa in a doua jumatate a anului

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.07.2009
Vanzarile de automobile din Statele Unite ale Americii ar putea sa creasca usor in decursul celei de-a doua jumatati a acestui an. Procesul ar putea avea loc la nivel mondial, gratie stabilizarii economiei.

Analistii economici din Statele Unite ale Americii considera ca vanzarile de automobile vor fi din nou in crestere in cea de-a doua jumatate a acestui an. Acest anunt a fost facut in urma faptului ca vanzarile au inceput sa urce, dar acest lucru se intampla intr-un ritm moderat dar sigur. Cresterea vanzarilor se poate observa si in deciziile unor producatori de a mari productia, pentru a fi in ton cu vanzarile inregistrate in prima parte a anului.

Reducerea numarului de concedieri si redeschiderea posibilitatii contractarii unui credit au dus la cresterea bursei si la increderea consumatorilor in evolutia pietei. Pe langa asta, implementarea programului de innoire al parcului auto din Statele Unite ale Americii va duce la atragerea potentialilor clienti in reprezentante, iar producatorii de automobile se lupta deja in oferte pentru a putea vinde cat mai multe automobile. Programul de casare din SUA va influenta vanzarile intr-o masura mica, deoarece va fi deschis de la jumatatea acestei luni pana in luna noiembrie.

Via | Mlive

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Saturatie
    Strazile sunt pline de masini noi datorita caderilor de preturi din ultimi 3 ani. Eu sper si cred ca va stagna piata ceva timp chiar daca au vazut scaderi de preturi incredibile. $100000 ieftenire chiar.
    1 0
  • mihai2001
    SUA
    Ce pacat ca asa gandesc si cei din Romania desi nu ne putem comparam cu SUA.

    Deja s-au scos apr toate discounturile mari pt unele marci, ceea ce inseamna efort financiar mai mare din partea clientilor, desi la noi criza continua.
    0 0
  • prudentul
    poza
    Trecerea frontierei dinspre Tijuana (Mexic) spre San Ysidro (California).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru