Rabla 2010: Numarul de vouchere va fi suplimentat cu 50.000 unitati

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.03.2010
Guvernul a decis suplimentarea numarului de vouchere disponibile pentru Programul Rabla 2010. Incepand cu saptamana viitoare, AFM ar putea oferi inca 40.000 sau 50.000 de tichete valorice suplimentare.

Premierul Emil Boc a anuntat ca numarul de vouchere pentru persoane fizice din Programul Rabla 2010 va fi suplimentat saptamana viitoare cu inca 40.000-50.000 de tichete. Desi decizia de suplimentare a fost luata deja, cuantumul sumei care va fi alocata nu a fost inca stabilit. Suplimentarea a fost inspirata de succesul de care s-a bucurat editia 2010 a acestui program de innoire al parcului auto.

Administratia Fondului de Mediu a anuntat ieri ca a trimis toate cele 50.000 de tichete valorice destinate persoanelor fizice care-si caseaza masinile mai vechi de zece ani prin programul Rabla. Ultimele vouchere ramase au fost trimise la unitatile REMAT din toata tara care au indeplinit conditiile suplimentarii numarului de vouchere disponibil. Circa 240 de unitati Remat au primit pana la 100 de vouchere in valoare de 3.800 lei fiecare.

Editia 2010 a Programului Rabla a demarat in data de 18 februarie, iar romanii au casat 20.200 de unitati in primele zece zile lucratoare ale acestui program.

Guvernantii sperau sa scoata din uz intre 50.000 si 60.000 de vehicule mai vechi de 10 ani prin Rabla 2010. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare, centrele Remat vor casa 50.000 de vehicule mai vechi de zece ani.

Via | Mediafax

Comentarii (5)

  • ^_^
    si mai bine:D..
    9 1
  • adrian
    e de bine
    Este prima data cand se observa vizibil efectele programului Rabla. La mine pe strada, in decurs de 2 saptamani, au disparut cel putin 7-8 rable care ocupau aiurea locurile de parcare. Drept urmare, bataia de cu seara pe locuri aproape ca nu mai exista.
    L-o injura lumea pe Boc, dar cu decizia asta au nimerit-o.
    8 1
  • vauchere,masini
    TOTUL SE REZUMA LA MITE CIUBUCURI,SMECHERII BIROCRATICE,NU POTI SA-TI CUMPERI O MASINA NOUA CU VAUCHERE PENTRU CA NU SUNT VAUCHERE,NU VINE APROBAREA TE GRABESTI CA ACUM NU SUNT VALABILE VAUCHERELE GUVERNUL CREAZA STRES,MITA BISNITA BIROCRATIE INTERVENIND IN FIECARE ZII CU MODIFICARI,NI SE FURA BANII IN FEL SI CHIP FARA MITA NU SE POATE DOMNIL;OR GUVERNANTI LASATI PIATA LIBERA SI TOTUL MERGE MAI REPEDE
    1 0
  • MASINI?
    limita la vauchere _BIROCRATIE SI MITA PENTRU FUNCTIONARII STATULUIcit la suta din ciubucuri ia guvernul,din birocratia creata cu tot felul de limite si frinari ale programului
    1 0
  • vauchere ptr. bisnitari1ef4
    am fost la remat cu 3rable si acolo teapa nu ai loc de bisnitari liste ca pe vremuri si alea masluite de portari mana in mana cu bisnitari si tu om cintit vrei o masina noua si nu poti sa o obti..c-n romania.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru