Golf 8

Joi, 02 Mai 2019 | Industrie

Producția noului Volkswagen Golf 8 va începe în septembrie: prezentare oficială în octombrie 2019

Volkswagen plănuiește să înceapă producția noului Golf 8 în septembrie, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc o lună mai târziu. Noua generație a modelului va fi produsă la uzina din Wolfsburg.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 va fi disponibil la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020

Volkswagen a confirmat că noua generație Golf va fi disponibilă la vânzare de la sfârșitul lui februarie 2020.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Volkswagen amână startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020. Presa germană susține că producătorul a întâmpinat defecțiuni tehnice

Volkswagen a anunțat că va amâna startul vânzărilor pentru Golf 8 până în 2020, însă a negat speculațiile din presa germană potrivit cărora a luat această decizie din cauza unor defecțiuni tehnice.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Volkswagen Golf GTI: 300 CP și roți motrice față

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în prima parte a anului curent, iar voci apropiate companiei spun că variantă de performanță GTI ar urma să ofere circa 300 CP.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen Golf 8: forma caroseriei, dezvăluită în cadrul programului de lansări pentru 2019

Volkswagen a dezvăluit un teaser cu forma generală a caroseriei lui Golf 8 în cadrul unui eveniment în care a prezentat principalele lansări programate pentru anul viitor.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre Volkswagen Golf 8: hatchback-ul ar putea avea un interior complet digital și va aspira la clienții BMW, Audi și Mercedes

Volkswagen intenționează să ofere mai multe tehnologii și un interior digital pentru noua generație Golf pentru a câștiga o parte dintre clienții lui BMW și Mercedes, în timp ce versiunea break va fi abandonată, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8: "Va avea funcții autonome extinse și va fi conectat în permanență la internet"

Volkswagen susține că viitorul Golf 8 va avea funcții autonome extinse, va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Modele noi

Producția lui Volkswagen Golf 8 începe în iunie 2019: prima schiță cu noua generație

Volkswagen a confirmat că producția lui Golf 8 va începe în iunie 2019 și va fi rezultatul unei investiții de 1.8 miliarde de euro. Germanii au prezentat și o primă schiță cu noua generație.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se lansează în 2020: va fi urmat de modelul electric Volkswagen ID, care va costa cât versiunea diesel a compactei

A opta generație Volkswagen Golf va avea variantă plug-in hybrid și se va lansa în 2020 cu numai o lună înaintea modelului electric Volkswagen ID, care va avea un preț asemănător cu versiunea diesel a compactei.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Modele noi

E oficial: noul VW Golf vine în noiembrie. E Golf 8 sau Golf 7 facelift?

Volkswagen a anunțat oficial că va prezenta în luna noiembrie un nou Golf. Acesta va reprezenta un "update considerabil" față de actualul model.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Golf, VW Golf, Golf 8, Golf 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru