Haug

Luni, 03 August 2009 | F1 Short

Mercedes: "Schumacher poate castiga la Valencia"

Norbert Haug spune ca Mercedes este de acord ca Michael Schumacher sa aiba posibilitatea de a testa monopostul F60 si crede ca germanul are sanse sa obtina victoria in Marele Premiu al Europei.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren: "Echipele ar putea utiliza KERS si in 2010"

Norbert Haug considera ca echipele ar putea reveni asupra deciziei de a abandona sistemul KERS in sezonul 2010, dupa ce tehnologia si-a dovedit eficienta in ultimele curse.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | F1 Short

Haug: "Suntem pe cale sa ne atingem obiectivele"

Norbert Haug sustine ca echipele FOTA sunt foarte aproape sa isi atinga obiectivele in negocierile cu FIA si Bernie Ecclestone pe marginea Acordului Concorde.
Marti, 21 Iulie 2009 | Formula 1

McLaren ar putea schimba linia de piloti pentru 2010

McLaren Mercedes nu a exclus posibilitatea de a opera modificari in linia de piloti pentru sezonul 2010, un pilot german reprezentand marea atractie pentru "Sagetile Arginitii".
Vineri, 17 Iulie 2009 | F1 Short

Haug il apara pe Hamilton dupa criticile lui Lauda

Norbert Haug i-a luat apararea lui Lewis Hamilton dupa ce Niki Lauda a criticat intentia britanicului de a abandona voluntar in cursa de la Nurburgring.
Duminica, 12 Iulie 2009 | Formula 1

Mercedes vrea sa furnizeze motoare pentru inca o echipa

Norbert Haug a dezvaluit ca Mercedes intentioneaza sa furnizeze motoare pentru cel putin inca o echipa in sezonul urmator, pe langa Force India si Brawn GP.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

Ferrari: "Nu stim de ce se urmareste distrugerea Formulei 1"

Luca di Montezemolo spune ca nu intelege dorinta anumitor parti de a distruge Formula 1 si a reiterat faptul ca Scuderia va parasi competitia in absenta unui acord cu FIA.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Ma bucur sa fiu coechipier cu Kovalainen"

Lewis Hamilton sustine ca este incantat de colaborarea pe care o are cu Heikki Kovalainen la McLaren si spera ca acesta sa ramana la echipa si anul viitor.
Marti, 16 Iunie 2009 | F1 Short

Force India, indecisi in privinta sistemului KERS

Adrian Sutil spune ca Force India nu este pregatita sa concureze cu sistemul KERS in urmatoarele doua curse, in timp ce Norbert Haug a marturisit ca nu stie ca echipa lui Vijay Mallya va folosi tehnologia pe parcursul anului 2009.
Joi, 11 Iunie 2009 | F1 Short

McLaren analizeaza performantele lui Kovalainen

Norbert Haug a admis ca McLaren analizeaza rezultatele obtinute de Heikki Kovalainen in perspectiva sezonului 2010, insa sustine ca este prea devreme pentru a lua o decizie in privinta viitorului sau la echipa.
Marti, 02 Iunie 2009 | F1 Short

Haug: "Ar fi bizar sa vorbim despre titlu"

Norbert Haug spune ca nu are niciun sens ca McLaren sa se gandeasca in acest moment la apararea titlului cucerit anul trecut, intrucat echipa nu este suficient de competitiva.
Marti, 02 Iunie 2009 | F1 Short

Haug neaga interesul pentru Rosberg

Norbert Haug a dezmintit speculatiile potrivit carora McLaren este interesata de serviciile lui Nico Rosberg pentru sezonul urmator, sugerand astfel ca postul lui Heikki Kovalainen nu este in pericol.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Haug nominalizeaza favoritii pentru Monaco

Norbert Haug nu crede ca McLaren este favorita in Marele Premiu al statului Monaco, insa anticipeaza performante bune din partea echipelor Ferrari, Brawn GP, Renault, Toyota si Williams.
Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Haug: "Peste doua luni vom fi unde vrem"

Norbert Haug crede ca McLaren va ajunge la forma dorita doar peste doua luni, afirmand ca o posibila performanta buna la Monaco se va datora si configuratiei circuitului.
Joi, 14 Mai 2009 | F1 Short

Haug: "Ferrari a planuit foarte bine amenintarea"

Norbert Haug spune ca oficialii Scuderiei Ferrari au planificat in detaliu amenintarea ca vor parasi Formula 1, sugerand ca echipa italiana priveste cu multa seriozitate acest subiect.
Joi, 07 Mai 2009 | F1 Short

Haug: "Constructorii nu se vor retrage din Formula 1"

Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, spune ca niciun constructor nu vrea sa se retraga din F1 si sustine ca inclusiv Ferrari mizeaza pe o reducere a costurilor.
Miercuri, 06 Mai 2009 | F1 Short

McLaren, impotriva conceputului "castigatorul ia totul"

Norbert Haug spune ca McLaren nu este de acord cu schimbarea modului in care este desemnat campionul mondial incepand in sezionul 2010.
Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Haug, circumspect in privinta cursei de la Barcelona

Norbert Haug nu se asteapta ca McLaren sa obtina performante majore in Marele Premiu al Spaniei si spune ca locul 4 realizat de Lewis Hamilton in Bahrain nu trebuie supraestimat.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | F1 Short

Haug: "Mercedes nu se retrage acum din F1"

Norbert Haug spune ca Mercedes nu se va retrage din Formula 1 indiferent de verdictul pe care Consiliul Mondial al FIA il va dicta mpotriva celor de la McLaren pe 29 aprilie.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | F1 Short

Haug critica aerodinamica monopostului McLaren

Norbert Haug a sugerat ca problemele celor de la McLaren din acest debut de sezon au drept cauza principala aerodinamica monopostului MP4-24, afirmand ca motorul si sistemul KERS dezvoltate de Mercedes ar fi permis echipei sa lupte pentru titlu.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru