Honda FCX Clarity

Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda vrea să revoluționeze lumea cu o mașină electrică pe hidrogen care merge 700 kilometri cu un plin

Honda a prezentat la Tokyo modelul Clarity Fuel Cell, o mașină electrică alimentată cu hidrogen care poate să parcurgă 700 de kilometri cu un plin, cu 200 în plus față de Toyota Mirai.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Concepte

Honda FCEV Concept prefaţează viitoarele vehicule cu hidrogen ale japonezilor

Honda a adus la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul FCEV. Acesta prezintă trăsăturile estetice care vor inspira succesorul lui FCX Clarity, automobilul alimentat cu hidrogen produs în serie de cei de la Honda.
Marti, 02 Iulie 2013 | Industrie

Honda şi General Motors vor dezvolta împreună vehicule alimentate cu hidrogen

General Motors a semnat un parteneriat strategic pe termen lung cu Honda. Împreună, cei doi constructori vor dezvolta vehicule de serie alimentate cu hidrogen.
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 | Modele noi

Honda s-a răzgândit în privinţa vehiculelor electrice

Noul şef al mărcii Honda are o altă viziune privind vehiculele electrice. Tocmai de aceea, marca niponă va prezenta un concept electric pe 17 noiembrie şi va lansa primul vehicul 100% electric în 2012.
Joi, 27 Mai 2010 | Video

VIDEO: Honda a actualizat reclama "Impossible Dream"

Reclama Impossible Dream de la Honda a fost actualizată prin apariţia lui CR-Z şi a lui FCX Clarity. Totodată, personajul principal se odihneşte la finalul reclamei într-o casă alimentată cu energie solară.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Toyota ar putea lansa un vehicul alimentat cu hidrogen pana in 2015

Toyota a anuntat faptul ca lucreaza la un vehicul alimentat cu hidrogen care ar putea debuta pe piata in versiunea de seris peste cinci ani. Modelul va fi un sedan si va avea un pret situat in jurul valorii de 50.000 de dolari.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Modele noi

Vehiculele pe hidrogen ar putea fi prea scumpe pentru utilizatorii obisnuiti

Daca ati visat sa va cumparati un vehicul pe hidrogen peste zece ani, nu va entuziasmati inca. Analistii economici avertizeaza ca acestea nu vor fi rentabile pentru utilizatorii privati in momentul in care vor debuta pe piata.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | General

Honda FCX Clarity vine in Europa

Honda intentioneaza sa lanseze modelul FCX Clarity si in Europa. Modelul ecologic utilizeaza un propulsor electric care dezvolta 136 CP si functioneaza pe baza de hidrogen lichid.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru