Hyundai Nexo

Vineri, 14 Mai 2021 | General

Record mondial: Hyundai Nexo a parcurs 887 de kilometri cu un singur plin de hidrogen

Hyundai Nexo a stabilit un nou record mondial pentru mașinile alimentate cu hidrogen. SUV-ul a parcurs 887.5 kilometri cu un singur plin, cu aproape 100 de kilometri mai mult decât vechea performanță.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a înregistrat un nou record de autonomie cu modelul electric alimentat cu hidrogen Nexo: 778 de kilometri

Hyundai a anunțat că un exemplar al modelului electric alimentat cu hidrogen Nexo a parcurs o distanță record de 778 de kilometri și a rămas cu o autonomie estimată de 49 de kilometri.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a devenit cel mai mare producător de mașini electrice alimentate cu hidrogen: sud-coreenii au depășit Toyota

Hyundai a devenit constructorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice alimentate cu hidrogen după ce a comercializat 3.666 de unități în primele 9 luni ale anului și a devansat astfel liderul tradițional, Toyota.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Explozie la o stație de încărcare cu hidrogen în Norvegia: Toyota și Hyundai au suspendat vânzările de mașini electrice alimentate cu hidrogen

O explozie la o stație de încărcare cu hidrogen din Norvegia a determinat închiderea tuturor stațiilor din țară, în timp ce vânzările lui Toyota Mirai și Hyundai Nexo au fost suspendate până la identificarea cauzelor.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Siguranta

Euro NCAP a dezvăluit cele mai sigure mașini testate în 2018: Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo

Organizația Euro NCAP a anunțat că Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo au fost cele mai sigure mașini pe care le-a testat în 2018, în funcție de segmentul în care sunt poziționate.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Luni, 05 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai a testat noul model pe hidrogen Nexo cu funcții autonome: mașina a mers singură pe autostradă aproape 200 de kilometri cu 110 km/h

Hyundai a efectuat un test cu 3 unități Nexo alimentate cu hidrogen. Mașinile au parcurs aproape 200 de kilometri pe autostradă la viteze de până la 110 km/h.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru