Masini electrice cu hidrogen

Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

BMW confirmă planurile pentru mașinile electrice pe pile de hidrogen: primele modele de serie vor apărea după anul 2025

BMW va lansa primul model de serie pe pile de hidrogen după anul 2025, pentru ca după anul 2030 să aibă o gamă diversificată, în funcție de infrastructură și de cererea din partea clienților.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler renunță la producția de mașini electrice alimentate cu hidrogen: germanii vor utiliza tehnologia doar pe camioane împreună cu Volvo

Daimler va renunța la producția de mașini electrice alimentate cu hidrogen și va utiliza tehnologia doar pentru dezvoltarea de camioane printr-un parteneriat cu Volvo Trucks.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

BMW oferă detalii tehnice despre sistemul de propulsie pentru i Hydrogen Next: 374 de cai putere și rezervoare de hidrogen de 6 litri

BMW a dezvăluit că sistemul de propulsie dezvoltat pentru modelul cu pile de combustie pe hidrogen i Hydrogen Next va avea 374 de cai putere și două rezervoare de hidrogen de 6 litri care vor oferi o "autonomie ridicată".
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a devenit cel mai mare producător de mașini electrice alimentate cu hidrogen: sud-coreenii au depășit Toyota

Hyundai a devenit constructorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice alimentate cu hidrogen după ce a comercializat 3.666 de unități în primele 9 luni ale anului și a devansat astfel liderul tradițional, Toyota.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Toyota va lansa noua generație Mirai în 2020: "Mașinile electrice alimentate cu hidrogen au un potențial uriaș"

Toyota a anunțat că va lansa anul viitor noua generație a modelului electric alimentat cu hidrogen Mirai, întrucât consideră că vehiculele cu această tehnologie "au un potențial uriaș".
Luni, 23 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota a depășit 2 milioane de kilometri parcurși cu mașini electrice alimentate cu hidrogen: peste 500.000 de clienți au folosit Mirai

Toyota a anunțat că peste 500.000 de clienți au folosit în ultimii doi ani serviciul de car-pooling CleverShuttle, care folosește modelul electric alimentat cu hidrogen Mirai în Hamburg, Munchen și Stuttgart.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Explozie la o stație de încărcare cu hidrogen în Norvegia: Toyota și Hyundai au suspendat vânzările de mașini electrice alimentate cu hidrogen

O explozie la o stație de încărcare cu hidrogen din Norvegia a determinat închiderea tuturor stațiilor din țară, în timp ce vânzările lui Toyota Mirai și Hyundai Nexo au fost suspendate până la identificarea cauzelor.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Audi va lansa în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen: "Avem nevoie de o alternativă la mașinile electrice cu baterii"

Audi va prezenta în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen, iar o versiune în serie limitată ar putea fi lansată în 2021 ca alternativă la mașinile electrice cu baterii.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Toyota va începe producția în masă a mașinilor electrice cu hidrogen: japonezii vor lansa SUV-uri cu autonomii de până la 1.000 km

Toyota intenționează ca până în 2025 să lanseze numeroase modele electrice alimentate cu hidrogen, inclusiv SUV-uri care să ajungă la autonomii de până la 1.000 de kilometri.
Luni, 05 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Hyundai a testat noul model pe hidrogen Nexo cu funcții autonome: mașina a mers singură pe autostradă aproape 200 de kilometri cu 110 km/h

Hyundai a efectuat un test cu 3 unități Nexo alimentate cu hidrogen. Mașinile au parcurs aproape 200 de kilometri pe autostradă la viteze de până la 110 km/h.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Kia anunță noi planuri de viitor: un SUV hibrid și o mașină electrică alimentată cu hidrogen

Kia a prezentat două schițe teaser ale unui Hybrid Utility Vehicle, denumirea aleasă de constructor pentru un SUV hibrid. Acesta va fi însoțit în gamă de o mașină electrică alimentată cu hidrogen.

Tag-uri similare

masini electrice, Kia, modele noi Kia, SUV hibrid, masini cu hidrogen, Kia Niro, SUV Kia, Niro, masini electrice cu hidrogen, hibrid Kia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru