Hibrid Kia

Vineri, 28 Februarie 2020 | Intern

Versiunile plug-in hybrid ale modelelor Kia XCeed și Ceed Sportswagon pot fi comandate și în România: prețurile pornesc de la 36.000 de euro

Kia XCeed PHEV și Kia Ceed Sportswagon PHEV pot fi comandate și în România. Break-ul de clasă compactă are un preț de pornire de 35.998 de euro, în timp ce versiunea cross este mai scumpă cu 400 de euro.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Kia anunță noi planuri de viitor: un SUV hibrid și o mașină electrică alimentată cu hidrogen

Kia a prezentat două schițe teaser ale unui Hybrid Utility Vehicle, denumirea aleasă de constructor pentru un SUV hibrid. Acesta va fi însoțit în gamă de o mașină electrică alimentată cu hidrogen.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Modele noi

Primul model hibrid Kia va fi un SUV de mici dimensiuni

Kia lucrează la un model hibrid p care îl va lansa în viitorul apropiat. El nu va fi un rival pentru Toyota Prius, așa cum se așteptau toți, ci un SUV de mici dimensiuni,
Luni, 29 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Kia Optima T-Hybrid Concept prezintă noul sistem hibrid diesel-electric al mărcii coreene

Kia va prezenta la Paris o nouă versiune hibridă a lui Optima. Aceasta îmbină un motor diesel cu un sistem hibrid avansat, aflat încă în stadiul de dezvoltare, pentru a oferi un consum mixt declarat de 4.2 litri la sută.
Joi, 11 Februarie 2010 | Concepte

Kia a prezentat conceptul hibrid Ray la Chicago

Kia a dezvaluit conceptul unui hibrid plug-in futurist la Salonul Auto de la Chicago. Modelul se numeste Ray si are o autonomie de 1.200 kilometri si dezvolta 259 CP.
Joi, 21 Ianuarie 2010 | Concepte

Primul teaser al conceptului hibrid Kia Ray

Kia a dezvaluit astazi primul teaser al conceptului Ray, asteptat sa fie dezvaluit in februarie, in cadrul Salonului Auto de la Chicago. Conceptul anunta o noua era, cea a modelelor hibride in gama constructorului coreean.

Tag-uri similare

Kia, Concept, hibrid, hibrid Kia, Kia Forte, Kia Ray, Kia Ray Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru