Incarcare wireless

Marti, 31 Martie 2020 | Tehnologie

Volvo sugerează că încărcarea wireless a mașinilor electrice nu este o soluție viabilă: "Durează 10 secunde să pui cablul de încărcare"

Volvo sugerează că încărcarea wireless a mașinilor elecrice nu reprezintă o soluție viabilă, în contextul în care "durează doar 10 secunde să pui cablul la încărcat".
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Drumul care “încarcă” mașinile electrice: Suedia testează o nouă tehnologie de încărcare wireless a electricelor în timpul circulației pe drumurile publice

Suedia a demarat un proiect pilot prin care va testa un sistem de încărcare wireless pentru mașinile electrice în timp ce acestea circulă pe un drum public. Pe o distanță de 2 kilometri, bateriile electricelor vor putea fi încărcate prin conectarea la o serie de receptori aflați sub asfalt. Costul acestui proiect este de aproximativ 10 milioane de euro.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo vrea încărcare wireless pentru vehiculele electrice: suedezii investesc în compania americană Momentum Dynamics

Volvo vrea să dezvolte tehnologia necesară încărcării wireless a vehiculelor electrice. Suedezii vor investi într-o companie ce oferă astfel de soluții de încărcare pentru industria auto și transportatori.
Marti, 29 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

BMW va introduce în iulie încărcarea wireless pentru 530e iPerformance: 3 ore și jumătate pentru încărcarea completă a modelului plug-in hybrid

Hibridul plug-in BMW 530e iPerformance va fi disponibil din luna iulie cu un sistem de încărcare wireless prin inducție care va permite o încărcare completă a acumulatorului în 3 ore și jumătate.
Vineri, 15 Decembrie 2017 | Tehnologie

Investiții în tehnologii noi: Continental vrea să lanseze un sistem de încărcare wireless pentru mașinile electrice

Continental a anunțat lansarea pentru 2018 a unui sistem de încărcare wireless pentru viitoarele generații de mașini electrice.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Tehnologie

BMW va introduce încărcarea wireless pentru modele plug-in hybrid: 530e iPerformance va fi primul pe listă în 2018

BMW 530e iPerformance va fi primul model al constructorului care va beneficia de încărcare wireless. Germanii explică în detaliu cum va funcționa tehnologia care va permite încărcarea bateriei în 3 ore și jumătate.
Marti, 23 August 2016 | Masini electrice si hibride

Primul încărcător wireless pentru Tesla Model S este gata: o oră de încărcare oferă 32 de kilometri autonomie

Tesla Model S va fi printre primele modele electrice din lume care se va putea încărca wireless. Tehnologia este gata și va costa 2500 de euro.
Marti, 23 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Tesla Model S primeşte încărcare wireless: autonomie suplimentară de 32 de kilometri pentru fiecare oră de energie

Tesla Model S va putea fi încărcat wireless începând din luna aprilie şi va primi astfel o autonomie suplimentară de 32 de kilometri pentru fiecare oră de energie obţinută în acest mod.
Vineri, 29 Mai 2015 | Mediu

Mercedes şi Qualcomm vor dezvolta împreună o soluţie de încărcare wireless a maşinilor electrice

Mercedes caută soluţii tot mai simple pentru încărcarea maşinilor sale electrice şi hibride. Alături de Qualcomm, constructorul german va dezvolta un sistem wireless de încărcare a bateriilor.
Vineri, 14 Februarie 2014 | Tehnologie

Toyota anunţă un sistem de încărcare wireless care alimentează bateriile în 90 de minute

Toyota a dezvoltat un sistem de încărcare wireless. El funcţionează într-o parcare special amenajată şi poate asigura alimentarea unei baterii în doar 90 de minute.
Joi, 29 August 2013 | Modele noi

Toyota Prius: viitoarea generaţie va fi mai puternică şi va avea cel mai eficient motor pe benzină din lume

Oficialii Toyota au dezvăluit detalii despre viitoarea generaţie Toyota Prius. Modelul japonezilor va fi mai uşor, va avea un consum mai mic, va putea fi încărcat fără fir şi va fi mai puternic.
Joi, 22 Septembrie 2011 | Tehnologie

Japonezii au tehnologia care încarcă maşinile electrice în timpul mersului

Un grup de cercetători niponi au testat un sistem de inducţie care poate încărca maşinile electrice în timpul rulării lor pe o autostradă specială.

Tag-uri similare

General Motors, Google, incarcare wireless, alimentare vehicule electrice, Universitatea din Toyohashi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru