Italdesign Giugiaro

Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Istorie științifico-fantastică: conceptul GTZero, creat de Italdesign Giugiaro, amestecă liniile unor modele din trecut cu trei motoare electrice

Unul dintre cele mai interesante prototipuri apărute pe scena Salonului Auto de la Geneva este semnat de Italdesgn Giugiaro. GTZero oferă 483 de cai electrici și o autonomie de 500 de kilometri.
Duminica, 28 Februarie 2016 | GENEVA 2016

GT Zero va fi numele primului concept creat de Italdesign Giugiaro sub orânduire Volkswagen

După ce Volkswagen a cumpărat de la Giorgetto Giugiaro restul acțiunilor pe care designerul italian le mai avea în compania care-i poartă numele, Salonul Auto de la Geneva va aduce primul concept conceput independent de designerii angajați de germani. Numele său: GT Zero.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Industrie

Giorgetto Giugiaro va deschide o nouă casă de design alături de fiul său

Celebrul designer Giorgetto Giugiaro și-a anunțat intențiile de a deschide o nouă casă de design. Fiul său, Fabrizio, îi va fi alături în noua companie.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Industrie

Cel mai galonat designer auto din istorie, Giorgetto Giugiaro, pleacă din compania care-i poartă numele

Italdesign Giugiaro fără Giugiaro? Este posibil. marele designer italian Giorgetto Giugiaro a vândut către Audi şi ultimele acţiuni pe care le avea în compania fondată de el în 1968 şi achiziţionată de marca germană în 2010.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Italdesign Giugiaro GEA, noua creaţie a casei de design, are patru motoare electrice şi 775 CP

Casa de design Italdesign Giugiaro, subsidiară a concernului Volkswagen, a prezentat conceptul GEA. Acesta este un coupe cu patru uşi cu sistem de propulsie electric, a cărui putere totală atinge 775 CP.
Vineri, 20 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Giugiaro se pregăteşte să expună un nou concept futurist

Casa de design Giugiaro, deţinută în prezent de Grupul Volkswagen, va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept în premieră mondială.
Marti, 24 Iunie 2014 | Feature

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Gran Turismo este un joc video ce a devenit un fenomen. Pentru a sărbători 15 ani de existenţă, creatorul său a lansat o provocare pentru toţi constructorii auto: să creeze automobile unicat ce vor exista doar în mediul virtual din GT6. Acest proiect poartă numele de Vision Gran Turismo.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Italdesign Giugiaro Clipper, conceptul italienilor ne prezintă un potenţial monovolum de la Volkswagen

Italienii de la Italdesign Giugiaro au realizat un monovolum futurist pe platforma MQB a concernului Volkswagen. Acesta ne prezintă o ipoteză a unui viitor monovolum al mărcii din Wolfsburg.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Industrie

Şeful de design de la Audi pleacă la conducerea Giugiaro

Wolfgang Egger, şeful de design al mărcii Audi, va conduce Italdesign Giugiaro, casa de design achiziţionată de concernul Volkswagen, anunţă englezii de la Autocar.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

VW Tex şi Go! - Coupe şi monovolum în viziunea Italdesign Giugiaro

Italdesign Giugiaro a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva primele două concepte desenate pentru Volkswagen. Este vorba despre coupe-ul hibrid Tex şi de monovolumul electric Go!
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Premierele Grupului Volkswagen

Cele mai importante modele lansate astăzi de Volkswagen la Geneva le-au fost prezentate jurnaliştilor într-un eveniment special în seara dinaintea deschiderii Salonului.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primele imagini ale conceptelor Volkswagen desenate de Giugiaro

Casa de design Giugiaro a desenat primele concepte pentru noul său proprietar - Concernul Volkswagen. Cele două modele din imagini ar putea reprezenta o ipoteză de design pentru viitoarele Polo şi Scirocco.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, design, modele noi Volkswagen, Volkswagen Polo, Geneva 2011
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru