Jean-Eric Vergne

Sambata, 08 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 3: Rosberg îl învinge din nou pe Hamilton

Nico Rosberg şi-a păstrat supremaţia la Interlagos şi în a treia sesiune de antrenamente libere, pe care a câştigat-o în faţa lui Lewis Hamilton şi a lui Felipe Massa.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 2: Rosberg rămâne cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, în care l-a învins din nou pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Interlagos şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: îl poate opri Rosberg pe Hamilton?

Lewis Hamilton abordează Marele Premiu al Braziliei cu obiectivul de a obţine a şasea victorie consecutivă, însă Nico Rosberg speră să-i încurce planurile pentru a micşora diferenţa din clasament înaintea etapei decisive din Abu Dhabi.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | Formula 1

Vergne pierde locul nouă, iar Perez va fi penalizat cu şapte poziţii pe grila din Brazilia

Jean-Eric Vergne a fost penalizat cu cinci secunde în clasamentul cursei de la Austin şi a pierdut astfel locul nouă în favoarea lui Pastor Maldonado. La rândul său, Sergio Perez va fi penalizat cu şapte poziţii pe grila de start din Brazilia pentru incidentul cu Adrian Sutil din primul tur.
Duminica, 02 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a obţinut la Austin a cincea victorie consecutivă şi şi-a consolidat poziţia de lider

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite după ce l-a depăşit pe circuit pe coechipierul său, Nico Rosberg. Aflat la a cincea victorie consecutivă, britanicul şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului la 24 de puncte.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg l-a învins pe Hamilton în lupta pentru pole position de la Austin

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, şi a rivalilor de la Williams.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 3: Dominaţia Mercedes continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele două poziţii şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Statele Unite, în timp ce Williams s-a evidenţiat ca principala rivală.
Sambata, 01 Noiembrie 2014 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 2: Hamilton îl învinge la limită pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cu trei miimi de secundă mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Austin, în timp ce locul trei i-a revenit lui Fernando Alonso.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Formula 1

Statele Unite, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în prima sesiune de antrenamente din Statele Unite şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Jenson Button.
Joi, 30 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: luptă acerbă cu efectiv redus

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor continua lupta pentru titlul mondial în fruntea unei grile de start reduse la numai 18 monoposturi ca urmare a absenţei celor de la Caterham şi Marussia.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Ricciardo este capabil să devină liderul echipei"

Helmut Marko consideră că Daniel Ricciardo are calităţile necesare pentru a deveni liderul Red Bull Racing în sezonul 2015, după plecarea lui Sebastian Vettel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Octombrie 2014 | Formula 1

Toro Rosso are cel puţin patru variante pentru înlocuirea lui Kvyat

Toro Rosso susţine că are de ales între cel puţin patru piloţi pentru a decide înlocuitorul lui Daniil Kvyat, care va fi promovat la Red Bull Racing în sezonul următor.
Duminica, 12 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Rusia după ce a tranşat duelul cu Rosberg în primul viraj. Mercedes, campioană la constructori

Lewis Hamilton a câştigat ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei în faţa lui Nico Rosberg, care a fost nevoit să efectueze unica oprire la boxe încă din primul tur după ce a forţat pneurile în primul viraj în lupta pentru victorie cu coechipierul său. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Soci! Rosberg şi Bottas, la un pas să-l învingă pe britanic

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au comis greşeli în ultimele viraje şi au ratat ocazia de a-l învinge pe pilotul echipei Mercedes.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 3: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în ultima sesiune de antrenamente libere de la Soci. Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în a doua sesiune de antrenamente de la Soci, în care Kevin Magnussen şi Fernando Alonso au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Rusia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid la debutul pe circuitul de la Soci

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de pe circuitul de la Soci şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi pe Jenson Button.
Joi, 09 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Rusia: călătorie în necunoscut

Rusia debutează în calendarul Formulei 1 la sfârşitul acestei săptămâni, iar Lewis Hamilton şi Nico Rosberg îşi vor relansa lupta pentru titlul mondial pe un circuit complet necunoscut.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Sainz Jr, favorit să concureze pentru Toro Rosso în 2015

Carlos Sainz Jr. este favorit să-l înlocuiască pe Daniil Kvyat la Toro Rosso în sezonul 2015.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Lotus, Williams, Red Bull Racing, Lewis Hamilton, Force India, Sebastian Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru