Jean-Eric Vergne

Duminica, 05 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Suzuka! Bianchi, inconştient după un accident care a dus la abandonarea cursei

Lewis Hamilton a câştigat pe ploaie Marele Premiu al Japoniei după ce l-a depăşit pe circuit pe Nico Rosberg, în timp ce Red Bull şi-a adjudecat următoarele două poziţii în detrimentul lui Jenson Button. Cursa s-a încheiat cu şase tururi înainte de final din cauza unui accident grav suferit de Jules Bianchi, care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | Formula 1

Rosberg, pole position la Suzuka în faţa lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Japoniei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid. Accident pentru Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Suzuka, în timp ce Lewis Hamilton a suferit un accident în primul viraj.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp într-o sesiune plină de evenimente

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Suzuka, presărată cu mai multe accidente, două steaguri roşii şi câţiva stropi de ploaie.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid. Maldonado, penalizat cu 10 poziţii pe grilă

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Japonia în faţa lui Lewis Hamilton. Pastor Maldonado va fi penalizat cu 10 poziţii pe grila pentru utilizarea unui al şaselea motor.
Joi, 02 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Japonia: Start relansat în lupta pentru titlul mondial sub spectrul taifunului

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg sunt despărţiţi de numai trei puncte înaintea cursei din Japonia, care este ameninţată din nou de un taifun.
Duminica, 21 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Singapore după ce a învins strategiile diferite adoptate de Red Bull şi Ferrari

Lewis Hamilton a câştigat în Singapore după ce a reuşit să surmonteze strategiile diferite la boxe adoptate de Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo şi Fernando Alonso în urma unui Safety Car care l-a obligat pe britanic să forţeze monopostul la limita în ultimă jumătate a cursei. Pilotul Mercedes a devenit liderul clasamentului general după ce Nico Rosberg a abandonat din cauza unor defecţiuni tehnice la monopost.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton l-a învins cu 0.007 secunde pe Rosberg în lupta pentru pole position din Singapore

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al statului Singapore după ce l-a invns cu numai şapte miimi de secundă pe coechipierul său, Nico Rosberg.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 3: Alonso şi Ricciardo, cei mai rapizi

Fernando Alonso (Ferrari) şi Daniel Ricciardo (Red Bull) au fost cei mai rapizi în ultima sesiune de antrenamente din Singapore, în timp ce Mercedes a ocupat doar locurile trei şi şase prin Nico Rosberg şi Lewis Hamilton.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Singapore după ce i-a devansat pe Fernando Alonso şi Daniel Ricciardo.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp în faţa rivalilor de la Mercedes

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore şi i-a surclasat pe cei doi piloţi de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Joi, 18 Septembrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Singapore: spectacol în noapte fără comunicaţii radio

Singapore va găzdui în nocturnă prima cursă de Formula 1 în care comunicaţiile radio între ingineri şi piloţi au fost restricţionate, element care poate avea implicaţii importante în lupta pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 07 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Monza după o dublă greşeală comisă de Rosberg!

Lewis Hamilton a recuperat terenul pierdut la start după o defecţiune tehnică şi a câştigat Marele Premiu al Italiei în faţa coechipierului său Nico Rosberg, după ce germanul a pierdut de două ori timp preţios prin frânarea târzie în prima şicană.
Sambata, 06 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă pole positionul pentru Marele Premiu al Italiei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. A doua linie a grilei de start a fost acontată de Williams.
Sambata, 06 Septembrie 2014 | Formula 1

Italia, antrenamente 3: Hamilton revine în top, Rosberg parcurge doar trei tururi

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente libere de la Monza, în care coechipierul său Nico Rosberg a parcurs doar trei tururi din cauza unei defecţiuni la cutia de viteze.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Formula 1

Italia, antrenamente 2: Rosberg îl învinge la limită pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Italia şi l-a devansat pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, cu 0.061 secunde.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Formula 1

Italia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monza, în timp ce Jenson Button a reuşit să-l surclaseze pe Nico Rosberg.
Joi, 04 Septembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: Arta de a fi cel mai rapid

Cel mai rapid circuit din calendarul Formulei 1 propune relansarea luptei pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg după controversatul incident de la Spa-Francorchamps.
Duminica, 24 August 2014 | F1 TOP

Ricciardo a câştigat la Spa-Francorchamps! Rosberg şi Hamilton, incident pe circuit

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Belgiei după ce a profitat de un incident de cursă între Nico Rosberg şi Lewis Hamilton care va genera noi controverse la Mercedes. Germanul a terminat pe locul doi în faţa lui Valtteri Bottas, în timp ce britanicul s-a retras din cursă pe final după ce a concurat în a doua jumătate a plutonului.
Sambata, 23 August 2014 | F1 TOP

Rosberg, pole position pe ploaie la Spa-Francorchamps!

Nico Rosberg a obţinut pe ploaie pole position-ul pentru Marele Premiu al Belgiei şi l-a învins pe Lewis Hamilton, cu care împarte prima linie a grilei de start pentru Mercedes.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Lotus, Williams, Red Bull Racing, Lewis Hamilton, Force India, Sebastian Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru