Kodiaq

Marti, 30 Octombrie 2018 | Intern

Skoda Kodiaq Sportline poate fi comandat și în România: SUV-ul cehilor are motor diesel de 190 CP, iar prețurile pornesc de la 35.200 de euro

Skoda Kodiaq Sportline este disponibil și pe piața din România. Versiunea este adresată celor care își doresc un SUV cu un look ceva mai agresiv și este disponibilă doar cu motorul diesel de 190 CP. Prețul de pornire este de 35.218 euro.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Industrie

Sărbătoare în cadrul Skoda: producătorul ceh a asamblat 250.000 de unități Kodiaq

Skoda Kodiaq a ajuns la borna 250.000. Cel mai mare SUV din oferta cehilor este asamblat în șase uzine, iar de la începutul anului și până la finalul lunii august, Skoda a livrat 100.000 de exemplare.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: cehii au ajuns la o producție de un milion de SUV-uri de la lansarea lui Yeti încoace

Skoda a ajuns la o producție totală de un milion de SUV-uri, în aproape 10 de ani de activitate pe acest segment. Lansat în 2009, Skoda Yeti a fost primul SUV al constructorului din Mlada Boleslav.
Marti, 14 August 2018 | Tuning

Tratament special pentru Skoda Kodiaq: ABT Sportsline oferă un pachet de performanță pentru SUV-ul cehilor

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Skoda Kodiaq. Motorul de 2.0 litri TSI oferă acum 216 CP și 360 Nm. Nemții propun și jante de până la 21 de inch încălțate cu anvelope de înaltă performanță.
Marti, 17 Iulie 2018 | Economic

Skoda doboară un nou record istoric: peste 650.000 de mașini vândute în primele 6 luni. Creștere de 29% în România

Skoda a raportat cea mai bună primă jumătate de an din istoria companiei, după ce a vândut 652.700 de mașini, cu 11.6% mai mult decât în aceeași perioadă din 2017. România a fost una dintre piețele importante pentru constructorul ceh, având o creștere de 29.2%.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Skoda și visul oricărui constructor: “Cererea pentru Kodiaq și Karoq este atât de mare, încât producția s-ar putea dubla până în 2025”

Skoda se gândește să externalizeze o parte din producție pentru a face față cererii din partea clienților. Cehii susțin că producția lor s-ar putea dubla în 7-8 ani, de la 1.2 milioane la 2 milioane de unități pe an.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Modele noi

Skoda Kodiaq GT: versiunea coupe a SUV-ului va ajunge și pe piața europeană

Skoda va lansa în China o versiune coupe a SUV-ului Kodiaq care va purta numele Kodiaq GT, iar modelul va fi produs ulterior și pentru piața din Europa.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Skoda Kodiaq va deveni şi mai atrăgător: SUV-ul va primi nivelul de echipare Sportline în 2017

SUV-ul vedetă Skoda Kodiaq va primi nivelul superior de echipare Sportline cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Liber la SUV-uri compacte cu 7 locuri: după apariția Skoda Kodiaq, Peugeot 5008 se transformă din monovolum în SUV dedicat familiei

Dacă până acum bătaia din segmentul SUV-urilor compacte părea a fi cea dintre modelele cu cinci locuri, constructorii au prins gustul variantelor cu șapte locuri, adică ceva mai lungi și mai prietenoase cu familiile numeroase. Noul Peugeot 5008 este exemplul perfect al dezvoltării unui segment de piață foarte popular.
Marti, 09 August 2016 | Industrie

Yeti caută yankei: Skoda se pregătește de relansarea pe piața din Statele Unite

Anul 2017 va fi unul important pentru viitorul mărcii Skoda, care va lua o decizie legată de momentul relansării în Statele Unite. Skoda a fost prezentă ultima oară în SUA în anii '60.
Luni, 25 Iulie 2016 | Modele noi

Un ceh la Paris: SUV-ul Skoda Kodiaq și-a făcut prima apariție publică la finalul Turului Franței

Cel mai mare SUV din istoria Skoda se pregătește de lansarea oficială. Prima apariție publică a avut însă deja loc, Kodiaq alăturându-se Turului Franței prin Paris la ultima etapă a competiției cicliste.
Joi, 21 Iulie 2016 | Modele noi

Un nou teaser pentru Skoda Kodiaq: SUV-ul din Cehia va apărea camuflat pe străzile Parisului

Viitorul Skoda Kodiaq va putea fi admirat sub camuflaj pe străzile din Paris cu ocazia ultimei etape a Turului Franţei la ciclism.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Iulie 2016 | Modele noi

Noi detalii despre Skoda Kodiaq: cel mai mare SUV al cehilor va oferi un portbagaj-record în segment și 5 motorizări

Portbagajul pe care-l va avea Skoda Kodiaq în configurație cu două scaune ridicate va avea peste 2000 de litri, SUV-ul Skoda fiind primul crossover compact care atinge această valoare. Mașina va avea 5 motoare, două TDI și trei TSI.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Modele noi

SUV-ul Skoda este tot mai aproape: numele Kodiaq așteaptă aprobarea, iar designul se apropie de cel al conceptului

Skoda a prezentat la Praga un exemplar camuflat al primului său SUV, care cel mai probabil va purta numele Kodiaq.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Kodiaq, Kodiaq, SUV Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru