Koln

Luni, 14 Martie 2022 | Industrie

Ford: 9 vehicule cu zero emisii, din 2024, în Europa. Două crossovere electrice vor fi produse în Germania

Constructorul american anunță că, din 2024, va oferi 9 vehicule cu zero emisii pe piața europeană. Două dintre acestea, crossovere, vor fi produse la uzina din Koln, Germania.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Intern

Informații neoficiale: Ford a luat în calcul producția unui model electric la Craiova, dar a ales uzina de la Koln

Ford a decis ca primul model electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen să fie produs din 2023 în Germania, deși inițial a luat în calcul varianta uzinei de la Craiova, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Ford a început producția de utilitare electrice în Germania: 3.500 de unități bazate pe modelul Transit vor fi livrate anual

Ford a anunțat începerea producției de utilitare electrice la fabrica sa din Koln (Germania) folosind tehnologia furnizată de start-up-ul StreetScooter al grupului Deutsche Post. Capacitatea de producție va fi de 3.500 de unități pe an.
Vineri, 22 Decembrie 2017 | Industrie

Ford mărește producția Fiesta în Europa ca să facă față cererii ridicate: 100 de unități vor ieși zilnic, în plus, pe poarta fabricii

Ford a anunțat că mărește producția modelului Fiesta în Europa datorită cererii ridicate. Astfel, pe poarta fabricii din Koln (Germania) vor ieși zilnic, în plus, 100 de unități Fiesta.
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.
Joi, 19 Iulie 2012 | General

Compania care deţine circuitul Nurburgring ar putea intra în insolvenţă

Compania Nuerburgring GmbH are datorii de peste 350 de milioane de euro şi ar putea intra în insolvenţă, ceea ce ar putea duce la vânzarea circuitului Nurburgring.

Tag-uri similare

Frankfurt, Nurburgring, Nordschleife, insolventa, Koln, circuit Nurburgring, insolventa Nurburgring, Nurburg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru