Liuzzi

Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India anticipa o scadere de performanta

Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi si Vijay Mallya au admis ca se asteptau la rezultate mai slabe in Singapore din cauza configuratiei circuitului, dar raman optimisti in perspectiva cursei.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil mizeaza pe o clasare in puncte

Adrian Sutil este increzator ca poate termina in puncte Marele Premiu al statului Singapore, in timp ce Vitantonio Liuzzi este la randul sau optimist dupa antrenamente.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi: "Cursa din Singapore va fi dificila"

Vitantonio Liuzzi admite ca Marele Premiu al statului Singapore va fi dificila, insa spune ca este incantat de relatia pe care o are cu echipa Force India.
Marti, 22 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil lauda progresele echipei Force India

Adrian Sutil este incantat de progresele realizate de Force India incepand cu Marele Premiu al Europei si admite ca motorul Mercedes este foarte puternic, insa crede ca si Ferrari beneficiaza de o unitate similara.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India spera sa castige puncte in Singapore

Adrian Sutil si Vijay Mallya sunt increzatori ca Force India poate castiga puncte in Marele Premiu al statului Singapore cu ajutorul update-urilor pregatite pentru aceasta cursa.
Marti, 15 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi, multumit dupa prima cursa pentru Force India

Vitantonio Liuzzi este multumit de parcursul avut in primul sau Mare Premiu dupa o pauza de aproape 2 ani, chiar daca a fost nevoit sa abandoneze din motive tehnice.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India vrea sa continue cu Sutil si Liuzzi

Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India intentioneaza sa concureze cu Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi si in sezonul 2010.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil, la cea mai buna performanta a carierei

Adiran Sutil este incantat ca, prin locul 4 ocupat la Monza, a obtinut cea mai buna performanta din cariera, in timp ce Vitantonio Liuzzi regreta ca a abandonat din motive tehnice cand concura pe locul 6.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi, surprins de performanta din calificari

Vitantonio Liuzzi a admis ca este surprins de rezultatul obtinut in calificarile de la Monza la revenirea in Formula 1 dupa o absenta de aproape doi ani.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil, incatat de experienta luptei pentru pole-position

Adrian Sutil este incantat ca a avut oportunitatea de a lupta pentru pole position si lauda prestatia coechipierului sau Vitantonio Liuzzi, admitand ca Giancarlo Fisichella se astepta sa fie invins de Force India.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India, incantati de rezultatele din antrenamente

Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi si-au exprimat satisfactia pentru parcursul excelent din prima zi de antrenamente libere de la Monza.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | F1 Short

Pilotii pun la indoiala scandalul Renault

Rubens Barrichello, Nico Rosberg, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel si Nick Heidfeld sunt sceptici in privinta accidentului deliberat provocat de Nelson Piquet Jr. la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India spera sa castige puncte la Monza

Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi si Vijay Mallya sunt increzatori ca monopostul Force India este suficient de competitiv pentru a castiga puncte si in Marele Premiu al Italiei.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi vrea sa concureze pentru Force India si in 2010

Vitantonio Liuzzi isi propune sa demonstreze ca merita sa ramana la Force India si in sezonul 2010 si spune ca a invatat foarte multe lucruri de la Giancarlo Fisichella.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | F1 Short

Ecclestone, dezamagit ca Liuzzi va concura pentru Force India

Bernie Ecclestone este dezamagit ca Vitantonio Liuzzi il va inlocui pe Giancarlo Fisichella la Force India si crede ca Vijay Mallya ar fi trebuit sa il aleaga pe indianul Karun Chandok.
Marti, 08 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi sustine ca va fi competitiv la Monza

Vitantonio Liuzzi crede ca nu va avea probleme de adaptare atunci cand va concura pentru Force India la Marele Premiu al Italiei.
Marti, 08 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi a testat pentru Force India la Kemble

Vitantonio Liuzzi a efectuat saptmaana trecuta un test pentru Force India pe aeroportul Kemble din Marea Britanie.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Liuzzi va concura pentru Force India!

Force India a confirmat luni ca Vitantonio Liuzzi va concura pentru echipa in ultimele 5 curse ale sezonului, dupa ce Giancarlo Fisichella a plecat la Ferrari.
Luni, 07 Septembrie 2009 | F1 Short

Liuzzi va testa pentru Force India

Vitantonio Liuzzi va efectua un test aerodinamic pentru Force India la inceputul acestei saptamani, fiind de asteptat ca italianul sa fie numit drept inlocuitorul lui Giancarlo Fisichella pentru acest final de sezon.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Kubica si Liuzzi intaresc speculatiile pentru Monza

Robert Kubica si Vitantonio Liuzzi si-au anulat participarea la o cursa de karting, sporind astfel speculatiile ca urmeaza sa concureze la Monza pentru Ferrari si, respectiv, Force India.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Force India, Toro Rosso, Vettel, Hamilton, Button, Schumacher, Massa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru