Locuri de parcare

Luni, 02 Aprilie 2018 | Tehnologie

Ford dezvoltă o aplicație care va găsi locuri de parcare în timp real: americanii folosesc datele senzorilor de parcare ale mașinilor

Ford lucrează la o aplicație care va permite șoferilor să găsească locuri de parcare în timp real prin utilizarea datelor furnizate de senzorii de parcare a unui grup numeros de mașini.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Intern

Locurile de parcare, coșmarul bucureștenilor: 80% recunosc că au parcat neregulamentar, 47% au avut conflicte verbale sau fizice

80% dintre bucureșteni recunosc că au parcat cel puțin o dată neregulamentar, în timp ce 47% dintre ei admit că au avut un conflict verbal sau fizic pe tema unui loc de parcare, potrivit unui studiu realizat de Uber.
Joi, 25 Mai 2017 | Intern

Clujenii vor afla de pe telefonul mobil unde sunt locuri de parcare libere în oraș

3.600 de locuri de parcare din Cluj-Napoca vor avea senzori pentru ca șoferii să poată afla oricând de pe telefonul mobil care dintre acestea sunt libere.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | O lume nebuna

"Metoda Clarkson de parcare" stârnește controverse în Marea Britanie: șoferii parchează pe două locuri pentru a evita șoferii care parchează prost

Sa parchezi prost pentru a evita șoferii care parchează prost. Pare ironic, dar se întâmplă la scară din ce în ce mai largă în Marea Britanie. "Locurile de parcare sunt prea înguste pentru mașinile care cresc continuu în dimensiuni", explică asiguratorii.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Masini autonome

Lipsa locurilor de parcare duce la efecte interesante: din ce în ce mai mulți șoferi și-ar dori mașini autonome

Mașinile care au capacitatea de a se autopilota vin cu dezavantaje la nivel sentimental, dar și cu avantaje reale, cum ar fi faptul că te scapă de problema căutării unui loc de parcare.
Joi, 08 August 2013 | O lume nebuna

Cel mai scump loc de parcare e de vânzare în Londra: 300.000 lire

O agenţie imobiliară britanică vinde un loc de parcare în Londra cu 300.000 de lire sterline. Spaţiul are aproximativ 21 de metri pătraţi şi este amplasat într-o zonă exclusivistă.
Luni, 19 Martie 2012 | O lume nebuna

SUA are 800 de milioane de locuri de parcare. Suprafaţa lor depăşeşte judeţul Timiş

Potrivit unei cărţi publicate recent în America, SUA deţine 800 de milioane de locuri de parcare, a căror suprafaţa însumează 9104 km pătraţi, exact cât statul Puerto Rico.

Tag-uri similare

SUA, locuri de parcare, numarul locurilor de parcare, parcari America, parcari SUA, suprafata locurilor de parcare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru