Mads Ostberg

Vineri, 13 Februarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Suediei

Raliul Suediei este singura etapă de WRC desfăşurată integral pe zăpadă şi va pune la încercare abilităţile lui Sebastien Ogier, care va pleca primul pe traseu în primele două zile. Simone Tempestini va reprezenta din nou România la volanul unui Subaru Impreza înscris la clasa WRC 2.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo în 10 imagini spectaculoase

Raliul Monte Carlo a oferit peisaje spectaculoase cu zăpadă, noroi şi ceaţă densă, dar şi evenimente dramatice pentru câţiva dintre piloţii implicaţi în accidente.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Monte Carlo

Raliul Monte Carlo marchează revenirea temporară a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri într-un peisaj de poveste dominat de zăpadă, gheaţă şi ploaie.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | WRC

Avancronică WRC 2015: Un sezon mai dinamic, plin de suspans

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri promite să readucă suspansul în competiţie prin câteva modificări importante de regulament şi mici schimbări în estetica maşinilor furnizate de Volkswagen, Citroen, M-Sport şi Hyundai.
Joi, 04 Decembrie 2014 | WRC

Ostberg, confirmat la Citroen pentru sezonul 2015 al WRC

Citroen a anunţat joi că Mads Ostberg va fi coechipierul lui Kris Meeke în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri, după ce a câştigat lupta pentru post cu Robert Kubica.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | WRC

Ostberg, favorit să rămână la Citroen în detrimentul lui Kubica

Mads Ostberg va obţine al doilea loc în echipa de uzină Citroen pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri în detrimentul lui Robert Kubica, potrivit unor surse din anturajul polonezului.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | WRC

Ogier încheie sezonul de WRC cu o victorie în Raliul Marii Britanii

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri. Mikko Hirvonen s-a retras din activitatea competiţională cu un loc doi.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | WRC

Avancronica Ralliului Marii Britanii: Final de carieră pentru Hirvonen

Raliul Marii Britanii marchează sfârşitul sezonului 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri şi retragerea din activitatea competiţională a lui Mikko Hirvonen.
Luni, 27 Octombrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Spaniei şi îşi păstrează titlul mondial

Sebastien Ogier şi-a adjudecat victoria în Raliul Spaniei şi a devenit pentru a doua oară campion mondial. Jari-Matti Latvala a ocupat locul doi, însă nu a avut nicio şansă să-l oprească pe coechipierul său.
Joi, 23 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Spaniei: Ultima şansă la titlu pentru Latvala

Jari-Matti Latvala trebuie să câştige mai multe puncte decât coechipierul său Sebastien Ogier pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial şi după Raliul Spaniei, singura etapă de WRC desfăşurată pe o suprafaţă mixtă de macadam şi asfalt.
Luni, 06 Octombrie 2014 | WRC

Latvala a obţinut în Raliul Franţei prima victorie pe asfalt din carieră

Jari-Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Franţei şi a obţinut astfel prima victorie pe asfalt din caieră. Finlandezul mai are de recuperat 27 de puncte în faţa lui Sebastien Ogier, care a obţinut doar trei puncte în urma unor defecţiuni tehnice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Octombrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Franţei: Ogier vrea să devină campion în ţara sa natală

Sebastien Ogier poate deveni matematic campionul sezonului 2014 din WRC la finalul Raliului Franţei, însă Jari-Matti Latvala, coechipierul său de la Volkswagen, este determinat să amâne verdictul.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Australiei: provocarea pădurilor tropicale de la Antipozi

Drumuri înguste prin păduri, viraje largi şi sărituri pe drumuri de ţară şi secţiuni rapide prin păduri tropicale sunt principalele ingrediente ale Raliul Australiei desfăşurat pe macadam.
Duminica, 24 August 2014 | WRC

Thierry Neuville şi Hyundai au obţinut în Raliul Germaniei prima victorie în WRC

Thierry Neuville a câştigat Raliul Germaniei după ce a profitat de abandonurile succesive ale liderilor Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Kris Meeke. Este prima victorie din carieră pentru belgian, dar şi primul succes pentru constructorul sud-coreean Hyundai.
Luni, 04 August 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Luni, 30 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Poloniei după o luptă echilibrată cu Mikkelsen

Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după o luptă echilibrată cu coechipierul său de la Volkswagen, Andreas Mikkelsen. Hyundai a completat podiumul prin Thierry Neuville.
Joi, 26 Iunie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Poloniei: lupta pentru titlu continuă pe un teritoriu necunoscut

Polonia revine în calendarul Campionatului Mondial de Raliuri după o absenţă de cinci ani cu un traseu schimbat radical care va pune la încercare abilităţile piloţilor care lupta pentru titlul mondial.
Duminica, 08 Iunie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Italiei după o pană suferită de Latvala

Sebastien Ogier a profitat de o pană suferită de coechipierul său Jari-Matti Latvala pentru a câştiga Raliul Italiei şi a-şi consolida astfel prima poziţie în clasamentul general.

Tag-uri similare

Mads Ostberg, Ford Fiesta RS WRC, Adapta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru