Mani Gyenes

Duminica, 04 Ianuarie 2015 | Motorsport

Avancronica Raliului Dakar 2015: Peugeot revine pentru a opri supremaţia Mini. Doi români şi trei Renault Duster, la start

Raliul Dakar 2015 va avea loc în perioada 4-17 ianuarie în America de Sud şi marchează revenirea Peugeot în cea mai dură competiţie de anduranţă din lume cu scopul de a întrerupe dominaţia Mini din ultimii trei ani. Doi români vor lua startul la clasa moto, în timp ce trei exemplare Renault Duster vor lupta la clasa auto.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Motorsport

Pilotul român Mani Gyenes revine în Raliul Dakar după o absenţă de doi ani

Pilotul român Mani Gyenes a anunţat că va concura în Raliul Dakar 2015 cu o motocicletă KTM 450 Rally cu obiectivul de a termina în primii 20 de concurenţi la clasa moto.
Luni, 03 Octombrie 2011 | Feature

TOP 10 performanţe româneşti în motorsport

Automarket vă prezintă topul celor mai mari performanţe româneşti în motorsportul mondial. Aceştia sunt cei mai importanţi zece piloţi români care au intrat în istoria sporturilor cu motor!
Joi, 07 Aprilie 2011 | Motorsport

Mani Gyenes, pe podium la Abu Dhabi Desert Challenge

Mani Gyenes s-a clasat pe locul trei la clasa Open din prima etapă a Campionatului Mondial de Rally-Raid.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Motorsport

Românul care a scris istorie în Raliul Dakar revine acasă

Mani Gyenes, românul care a adus pentru prima dată România pe cea mai înaltă treaptă a podiumului din Raliul Dakar, revine mâine la Bucureşti alături de Marcel Butuza, coechipierul său de la Vectra Racing.

Tag-uri similare

Mani Gyenes, Marcel Butuza, Vectra Racing, Raliul Dakar 2011, Dakar Argentina-Chile, piloti romani la Dakar, Romania Raliul Dakar 2011
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru