Masini electrice Renault

Vineri, 09 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Pe urmele lui Zoe: utilitara Renault Kangoo ZE va avea din 2017 autonomie de 270 kilometri, cu 50% mai mare

Renault Kangoo ZE va primi în ianuarie un update important care va include un nou motor şi o baterie de capacitate mărită care îi va permite să ajungă la o autonomie de 270 de kilometri, cu 50% peste nivelul actual.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Modele noi

După Volkswagen, şi Renault atacă piaţa asiatică: francezii pregătesc lansarea unei maşini electrice ieftine în China

Renault dezvoltă un model electric ieftin special pentru piaţa din China, cu scopul de a genera vânzări mari după o strategie care va fi implementat şi de Volkswagen.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Viziunea Renault pentru mașini electrice: "Nu suntem Tesla, mizăm pe modele ieftine"

Renault nu are nicio intenție să devină un rival pentru Tesla, întrucât strategia vizează îmbunătățirea gamei de mașini electrice accesibile. Francezii nu plănuiesc lansarea unui nou model electric în următoarea perioadă.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Intern

Renault Zoe va oferi în acest weekend curse gratuite cu Uber în București

Renault va sărbători Ziua Internațională a Mediului oferind curse gratuite cu modelul electric Zoe în București. Pentru a apela la acestea, utilizatorii trebuie să descarce o variantă dedicată a aplicației Uber.
Marti, 13 Mai 2014 | Modele noi

Renault: "Ne bucurăm că alţi constructori lansează maşini electrice în Europa"

În ciuda faptului că vânzările de vehicule electrice sunt sub aşteptări, cei de la Renault se declară încântaţi că alţi producători de automobile au intrat în acest segment.
Joi, 08 August 2013 | Modele noi

Renault: "Nu vom lansa electrice noi, ne concentrăm pe gama actuală"

Reprezentanţii Renault au anunţat că nu vor lansa modele electrice noi în viitorul apropiat, preferând să se concentreze pe promovarea şi comercializarea gamei actuale.
Luni, 27 Mai 2013 | Industrie

Lovitură pentru maşinile electrice: Better Place, realizatorul unui lanţ de staţii de încărcare, a cerut lichidarea în instanţă

Better Place, un partener al celor de la Renault pe partea de infrastructură pentru vehicule electrice, a solicitat lichidarea într-un tribunal din Israel. Producătorul francez spune că nu este afectat de acest incident.
Vineri, 15 Iunie 2012 | General

Record mondial: Renault Zoe a parcurs 1.618 kilometri în 24 de ore

Renault Zoe a stabilit un record mondial pentru un vehicul electric de producţie - cea mai mare distanţă parcursă în 24 de ore: 1.618 kilometri.

Tag-uri similare

vehicule electrice, Renault Zoe, Zoe, vehicul electric, masini electrice Renault, vehicule electrice Renault, masina electrica renault, record masina electrica, record masini electrice, record Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru