Masini electrice Renault

Joi, 22 Iunie 2023 | Industrie

Renault va produce mașini electrice în Coreea de Sud

Potrivit unui oficial al mărcii franceze, Renault are în plan să producă mașini electrice în Coreea de Sud, în viitorul apropiat. Acestea vor fi produse la uzina mărcii din orașul Busan.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Industrie

Renault pregătește un software nou pentru electrice. Vrea să rivalizeze Tesla

Constructorul francez de automobile pregătește o arhitectură software nouă pentru modelele sale cu zero emisii. Până în 2026, reprezentanții companiei susțin că vor ajunge la același nivel cu Tesla.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru viitorul SUV electric Renault: prezentarea oficială va avea loc în 15 octombrie

Renault a publicat un teaser care anticipează un nou concept pre-serie pentru un SUV electric. Acesta va fi dezvoltat pe platforma CMF-EV și va fi prezentat oficial în 15 octombrie.
Luni, 13 Iulie 2020 | Modele noi

Detalii neoficiale despre unul dintre viitoarele SUV-uri electrice Renault: ar putea avea numele Zandar, motor de 136 CP și autonomie de 550 de kilometri

Unul dintre SUV-urile electrice pregătite de Renault ar putea fi comercializat sub numele Zandar și ar urma să aibă un motor de 136 de cai putere și o autonomie de până la 550 de kilometri, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 31 Martie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va prezenta în 2020 un SUV urban electric cu elemente de design de la conceptul Morphoz

Renault va prezenta în acest an un SUV urban electric dezvoltat pe noua platforma CMF-EV care va împrumuta elemente de design de la conceptul Morphoz.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault a pregătit o versiune specială a modelului electric Zoe pentru Trofeul Andros: 340 de cai putere și tracțiune integrală

Renault va concura în ediția din acest an a Trofeului Andros cu o versiune specială a modelului electric Zoe, care a fost echipat cu două motoare care oferă tracțiune integrală și 340 de cai putere.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Modele noi

Renault anunță planurile pentru un nou model electric: va fi mai mare decât Zoe și ar putea fi dezvoltat împreună cu Nissan

Renault intenționează să producă un nou model electric, mai mare decât Zoe, eventual cu sprijinul tehnic al partenerilor de alianță de la Nissan.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Renault vrea să dezvolte un model electric pentru Europa cu preț mai mic de 10.000 de euro: lansarea ar putea avea loc în următorii 5 ani

Renault anticipează că va putea lansa în Europa în următorii 5 ani un model electric cu un preț mai mic de 10.000 de euro, în momentul în care acesta va genera profit pentru constructor.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Renault anunță planurile pentru încă două modele electrice: un SUV de dimensiunile lui Kadjar și o versiune fără emisii pentru modelul de oraș Twingo

Renault va lansa în următoarele 18 luni un SUV electric de dimensiunile lui Kadjar și o versiune electrică pentru modelul de oraș Twingo, ca parte a planurilor de a forma o gamă cu opt modele electrice.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Renault Zoe va fi prezentată în octombrie: modelul electric va avea autonomie de 400 de kilometri

Noua generație Renault Zoe va fi dezvăluită în luna octombrie și va avea o baterie cu autonomie de 400 de kilometri, mai mare decât cea oferită de noii săi rivali de pe piață, Opel Corsa-e și Peugeot e-208.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Renault a dezvăluit versiunea de serie a SUV-ului electric de oraș K-ZE: modelul se lansează în China, dar ar putea ajunge și în Europa

Renault a dezvăluit primele imagini cu versiunea de serie a SUV-ului de oraș K-ZE, care va fi comercializată în China de la sfârșitul acestui an. Francezii analizează deja posibilitatea de a lansa modelul și în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a SUV-ului electric de oraș Renault K-ZE se lansează în aprilie: modelul, vândut în China înainte de lansarea globală

Renault va prezenta versiunea de serie a SUV-ului electric de oraș K-ZE la Salonul Auto de la Shanghai din aprilie. Inițial, modelul va fi comercialiat în China înainte de lansarea globală.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault pregătește un update pentru Zoe: subcompacta electrică va primi noutăți de design

Renault vă lansa în următoarele luni un update major pentru Zoe care va include noutăți de design, însă nu sunt excluse nici îmbunătățiri de natură tehnică.
Luni, 18 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault investește un miliard de euro în mașini electrice: francezii vor dubla producția lui Zoe și pregătesc noi modele electrice

Renault a anunțat un plan de investiții care vizează dublarea producției lui Zoe, dezvoltarea de noi modele electrice pe o platformă comună cu Nissan și triplarea producției de motoare electrice.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Renault susține că autonomia ideală a mașinilor electrice este de 300 de kilometri: "Șoferii conduc doar 50 de kilometri pe zi"

Carlos Ghosn susține că proprietarii de mașini electrice se mulțumesc cu o autonomie reală de 300 de kilometri, întrucât studiile arată că aceștia călătoresc în medie doar 50 de kilometri pe zi.
Luni, 19 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Renault Zoe primește îmbunătățiri: motor nou de 108 cai putere, autonomie de 300 de kilometri și conectivitate Android Auto

Renault a introdus un motor nou de 108 cai putere pentru modelul electric Zoe, dar și conectivitate Android Auto. În plus, modelul are o autonomie anticipată de 300 de kilometri conform noului standard WLTP.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault crește producția electricului Zoe: vânzările s-au dublat după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri

Renault a angajat personal suplimentar pentru a crește producția modelului electric Zoe, pe fondul dublării vânzărilor după lansarea versiunii cu autonomie de 400 de kilometri.
Joi, 14 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault pregătește o mașină electrică de familie: va fi mai mare decât Zoe și se va lansa peste câțiva ani

Renault a dezvăluit că va lansa în următorii ani o mașină electrică dedicata familiilor, care va fi mai mare decât Zoe, actualul model de referință al francezilor în segmentul eco.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault şi Nissan anunţă o nouă ofensiva electrică: "Vom lansa multe maşini noi cu preţuri mai mici şi baterii mai bune"

Alianţa Renault Nissan a vândut 400.000 de maşini electrice la nivel global şi susţine că pregăteşte un nou val de modele cu preţuri mai mici şi autonomii mai bune.

Tag-uri similare

vehicule electrice, Renault Zoe, Zoe, vehicul electric, masini electrice Renault, vehicule electrice Renault, masina electrica renault, record masina electrica, record masini electrice, record Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru