Masini istorice

Miercuri, 03 Iulie 2019 | Intern

Concursul de Eleganță Sinaia 2019: marele premiu a fost câștigat de un Aero 30 Roadster din 1936 care i-a aparținut Regelui Mihai

35 de Bătrâne Doamne s-au "duelat" la finalul săptămânii trecute în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019. Marele premiu, Best of Show, a mers către un Aero 30 Roadster din 1936 care a aparținut Regelui Mihai.
Miercuri, 10 Mai 2017 | Intern

Weekend special pentru pasionați: 250 de mașini istorice vin la București și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în 12-13 mai

Peste 250 de mașini clasice ale unor mărci precum Porsche, Mercedes, BMW, Alfa Romeo sau Bentley vor avea Bucureștiul ca destinație finală a unui raliu belgian și vor putea fi admirate la Țiriac Collection în perioada 12-13 mai.
Marti, 02 August 2016 | General

O mașină rară devine disponibilă: unul dintre cele patru exemplare Ferrari Enzo negre se vinde la licitație în SUA

Ferrari a construit 399 de exemplare Enzo, însă doar patru au fost colorate în negru. Una dintre aceste mașini se vinde în luna august la o licitație care va avea loc în Monterey, California. Preț estimat: 2.5-3.5 milioane de dolari.
Marti, 28 Iunie 2016 | General

Programul Rabla, versiunea pentru mașini de colecție: un Aston Martin ruginit a fost cumpărat cu 820.000 de euro

Mașina pe care o vedeți în imaginea alăturată nu se află în cea mai bună condiție fizică, dar reprezintă o parte importantă din istoria Aston Martin, fiind primul model cu care Aston a participat în motorsport după cel de-al doilea Război Mondial.
Sambata, 27 Decembrie 2014 | General

Mașinile istorice sunt la mare căutare în SUA: colecționarii au investit anul trecut 1.3 miliarde de dolari

Cu 8 mașini între cele mai scumpe 10 achiziții din 2013 în SUA, Ferrari demonstrează încă o dată că achiziția unei astfel de mașini este mai degrabă o investiție în viitor decât o cheltuială iresponsabilă.
Joi, 03 Iulie 2014 | Intern

Concursul de Eleganţă de la Sinaia: Porţie de istorie în câteva cadre

Retromobil Club România a organizat a patra ediţie a Concursului de Eleganţă de la Sinaia,un eveniment în cadrul căruia sunt premiate automobilele istorice pentru felul în care au fost păstrate de-a lungul timpului. Am fost acolo pentru a vedea cu ce maşini se prezintă puţinii colecţionari români şi nu am plecat dezamăgiţi.

Tag-uri similare

Ford, Chevrolet, Rolls-Royce, masini clasice, Villa d'Este, Concurs de Eleganta, masini istorice, Oldsmobile, Sinaia 2014, Concurs de Eleganta Sinaia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru