Max Verstappen

Luni, 31 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în Mexic și stabilește un nou record de victorii într-un sezon

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului. Olandezul a stabilit un nou record de victorii într-un sezon (14), vechea performanță aparținându-i lui Michael Schumacher (13).
Duminica, 09 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1 Japonia: Verstappen câștigă și devine campion mondial pentru a 2-a oară

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Totodată, pilotul olandez a devenit campion mondial pentru a 2-a oară în carieră.
Sambata, 08 Octombrie 2022 | F1 TOP

Verstappen, pole position în Japonia. Ar putea deveni campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend

Max Verstappen a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări dinaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Astfel, olandezul are șanse mare să devină campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend.
Vineri, 30 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Lewis Hamilton, cel mai rapid în primele antrenamente din Singapore

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore. Max Verstappen terminat pe locul 2, iar Charles Leclerc pe 3.
Luni, 12 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Italia: Max Verstappen, victorie pe teritoriu Ferrari

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Charles Leclerc a încheiat cursa pe 2, iar podiumul a fost completat de George Russell.
Luni, 05 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, victorie în fața propriilor suporteri! Russell și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat cursa sa de casă pentru al doilea an la rând. Pilotul olandez își mărește avantajul în clasamentul piloților la peste 100 de puncte față de Charles Leclerc și Sergio Perez. În spatele campionului mondial au terminat George Russell și pilotul monegasc.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, pole în cursa de casă! Piloții Ferrari, la mai puțin de o zecime în spate

Max Verstappen a obținut un nou pole position în fața propriilor suporteri pe circuitul Zandvoort. În spatele campionului mondial vor pleca piloții Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr.
Luni, 29 August 2022 | F1 TOP

F1: Plecat de pe 14, Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Belgiei

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, deși a pornit în cursă de pe poziția a 14-a. Locul secund a fost ocupat de Sergio Perez, iar Carlos Sainz a urcat pe ultima treaptă a podiumului.
Luni, 01 August 2022 | F1 TOP

F1 Ungaria: Victorie pentru Max Verstappen, o nouă dezamăgire pentru Ferrari

Plecat de pe poziția a 10-a, Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Ungaria, găzduit de circuitul Hungaroring. Locul 2 a fost ocupat de Lewis Hamilton, iar George Russell a terminat al treilea.
Vineri, 29 Iulie 2022 | F1 TOP

F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Al doilea timp a fost stabilit de Max Verstappen, iar al treilea de Charles Leclerc.
Luni, 25 Iulie 2022 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în Franța. Leclerc, "out" din cursă în urma unui accident

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Franței, găzduit de circuitul Paul Ricard. Charles Leclerc a plecat din pole position, dar a pierdut spatele monopostului în turul 18 și a ajuns în parapet.
Luni, 11 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Charles Leclerc câștigă în fața lui Max Verstappen. Abandonuri pentru Sergio Perez și Carlos Sainz

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Austriei, în fața lui Max Verstappen și Lewis Hamilton. Ceilalți piloți Red Bull și Ferrari, Sergio Perez și Carlos Sainz Jr, au fost nevoiți să abandoneze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Max Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint. Accidente pentru piloții Mercedes

Max Verstappen a obținut cel mai bun timp în calificările de vineri din Austria. Campionul mondial își trece în cont un pole nou și va pleca în cursa de sprint de pe primul loc, în fața piloților Ferrari. Cei de la Mercedes au avut o sesiune dezastruoasă, ambii piloți ieșind în decor în ultima parte a calificărilor.
Luni, 20 Iunie 2022 | F1 TOP

F1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Canadei. Sainz și Hamilton pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Carlos Sainz și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Duminica, 19 Iunie 2022 | F1 TOP

F1 Canada: Max Verstappen, pole în fața lui Fernando Alonso! Charles Leclerc pleacă penultimul

Max Verstappen a obținut pole în calificările din Canada, în fața lui Fernando Alonso și Carlos Sainz Jr. Sergio Perez, unul dintre rivalii lui Verstappen la titlu, va pleca de pe poziția a 13-a, iar Charles Leclerc va pleca din ultima linie după ce Ferrari a schimbat mai multe componente ale unității de putere.
Duminica, 22 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Spania! Max Verstappen câștigă în fața lui Perez. Abandon pentru Leclerc

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său, Sergio Perez. Olandezul preia șefia în clasamentul piloților după ce Charles Leclerc a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme tehnice. Podiumul a fost completat de George Russell.
Sambata, 21 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Spania! Probleme pentru Verstappen

Charles Leclerc, liderul clasamentului în Formula 1, va pleca din prima poziție în Marele Premiu al Spaniei. Imediat în spatele pilotului monegasc se află Max Verstappen, care a avut probleme tehnice la ultima ieșire în Q3. Locul 3 pe grilă este ocupat de eroul local, Carlos Sainz Jr.
Luni, 09 Mai 2022 | F1 TOP

Max Verstappen, victorie în Marele Premiu de la Miami. Ferrari cu ambii piloți pe podium

Max Verstappen s-a impus în primul Mare Premiu de Formula 1 din Miami. Charles Leclerc și Carlos Sainz au completat podiumul.
Luni, 28 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Arabia Saudită. Ferrari, din nou pe podium cu ambii piloți

Max Verstappen, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, găzduit de circuitul stradal din Jeddah. Charles Leclerc și Carlos Sainz au completat podiumul.
Luni, 14 Martie 2022 | F1 TOP

F1, a doua sesiune de teste din presezon: Verstappen, cel mai rapid, iar Schumacher pe locul 2

Max Verstappen a stabilit cel mai rapid tur din cea de-a doua sesiune de teste din presezon. Al doilea timp îi aparține lui Mick Schumacher, iar cel de-al treilea lui Charles Leclerc.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru