Max Verstappen

Duminica, 10 Martie | F1 TOP

F1: Victorie pentru Verstappen în Arabia Saudită. Oliver Bearman în puncte

Max Verstappen și-a trecut în cont a doua victorie consecutivă din sezonul 2024, pe circuitul Jeddah din Arabia Saudită. Sergio Perez a încheiat pe 2, iar Charles Leclerc pe 3.
Luni, 04 Martie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Bahrain. Max Verstappen începe sezonul cu o nouă victorie

Max Verstappen a început sezonul 2024 de Formula 1 cu o nouă victorie în Marele Premiu din Bahrain. Prima cursă din noul sezon s-a încheiat cu o dublă Red Bull și cu o nouă dominație a triplului campion mondial.
Vineri, 01 Martie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Bahrain, în fața lui Leclerc și Russell

Max Verstappen și-a trecut în cont primul pole position din 2024 înaintea primei curse din noul sezon de Formula 1. În spatele triplului campion en-titre se află Charles Leclerc și George Russell.
Joi, 22 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid în prima zi de teste

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima zi de teste oficiale înainte de startul sezonului. Totodată, triplul campion mondial a parcurs și cele mai multe tururi dintre toți piloții.
Vineri, 16 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Red Bull prezintă monopostul său pentru sezonul 2024

Red Bull a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta se numește RB20 și este mașina cu care Max Verstappen dorește să câștige al 4-lea său titlu mondial.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Formula 1

(P) Predicția lui Lewis Hamilton pentru Formula 1 2024: britanicul nu este deloc optimist

Britanicul Lewis Hamilton nu este tocmai optimist înaintea noului sezon din Formula 1. El este convins că circuitul va fi dominat în continuare de Red Bull, după ce Max Verstappen și-a apărat fără emoții titlul în stagiunea precedentă.
Marti, 28 Noiembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Ce recorduri a bătut Max Verstappen în sezonul 2023

Sezonul 2023 de Formula 1 va rămâne pentru totdeauna un punct de referință al competiției. Sezonul care tocmai s-a sfârșit a fost dominat aproape în totalitate de Max Verstappen și de Red Bull Racing. A venit timpul să vedem ce recorduri a stabilit triplul campion mondial în acest sezon.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen încheie sezonul cu o nouă victorie. Leclerc și Russell pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, reușind astfel să încheie sezonul 2023 cu încă o victorie categorică. În spatele său s-au clasat Charles Leclerc pe locul 2, respectiv George Russell pe locul 3.
Duminica, 19 Noiembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Las Vegas. Sergio Perez, vice-campion în 2023

Max Verstappen și-a trecut în cont o nouă victorie în prima ediție a Marelui Premiu din Las Vegas. Triplul campion mondial a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a prins locul 2 după un duel strâns cu Sergio Perez.
Luni, 23 Octombrie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în SUA. Hamilton și Leclerc, descalificați

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite. Hamilton și Norris au completat podiumul, dar septuplul campion mondial a fost, ulterior, descalificat, împreună cu Charles Leclerc.
Luni, 09 Octombrie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în Qatar. Olandezul a devenit triplu campion mondial în acest weekend

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Qatar, pe circuitul de la Losail. În acest weekend, olandezul de la Red Bull Racing și-a trecut în cont cel de-al treilea titlu mondial.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, aproape de un moment istoric. Poate câștiga titlul în cursa de sprint din Qatar

Max Verstappen, liderul clasamentului piloților de Formula 1 în 2023, este foarte aproape de un moment istoric. El poate să devină primul pilot din istorie care câștigă titlul mondial într-o cursă de sprint. Marele Premiu din Qatar are loc în acest weekend.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Sambata, 23 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Japonia. Piloții McLaren, pe locurile 2 și 3

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei. Dublul campion mondial va pleca în fața piloților McLaren, Oscar Piastri și Lando Norris, calificați pe locurile 2 și 3.
Luni, 28 August 2023 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, încă o victorie în cursa de casă, afectată de ploaie torențială

Max Verstappen a câștigat, pentru al treilea an la rând, Marele Premiu al Țărilor de Jos. Cursa de casă a pilotului de la Red Bull a fost afectată de ploaie torențială, însă dublul campion mondial a făcut față tuturor provocărilor pentru a-și extinde avantajul în campionat.
Luni, 07 August 2023 | Motorsport

Max Verstappen vrea să-și înființeze propria echipă în motorsport: "Vreau să câștig și cu aceasta"

Max Verstappen, dublul campion mondial de Formula 1, își dorește să înființeze o echipă sub nume propriu în motorsport. Echipa olandezului ar urma să concureze în campionatele sub egida regulamentului internațional GT3.
Luni, 31 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen, victorie în Belgia. Perez și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Campionul mondial en-titre a pornit în cursă cu o penalizare de 5 poziții pe grilă, după ce a schimbat cutia de viteze. Perez și Leclerc au completat podiumul.
Vineri, 28 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Max Verstappen, penalizat cu 5 poziții pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Max Verstappen a primit o penalizare de 5 poziții pe grilă pentru etapa din Belgia. Dublul campion mondial va pleca din afara primei linii după ce a fost nevoit să schimbe cutia de viteze pe monopostul său.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, de neoprit în Ungaria! Lando Norris, din nou pe podium

Max Verstappen a dominat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei și și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon. Dublul campion mondial de la Red Bull a fost urmat de Lando Norris și de Sergio Perez pe podium.
Duminica, 09 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Max Verstappen, cel mai rapid în calificări. Lando Norris, locul 2

Max Verstappen a încheiat sesiunea de calificări a Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii pe locul 1. Piloții McLaren, locurile 2 și 3.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru