Max Verstappen

Luni, 10 Mai 2021 | F1 TOP

Weekend perfect pentru Lewis Hamilton în Spania: pole-ul cu numărul 100 și victorie

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, găzduit de Circuit de Barcelona-Catalunya. Tot în acest weekend, britanicul și-a trecut în cont pole-ul cu numărul 100 din carieră.
Luni, 19 Aprilie 2021 | F1 TOP

FORMULA 1: Max Verstappen, învingător la Imola. Cursa a fost oprită în turul 35 după un accident dur

Max Verstappen, pilotul celor de la Red Bull Racing, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia-Romagna, găzduit de legendarul circuit Enzo și Dino Ferrari din Imola. Cursa a fost plină de incidente.
Duminica, 13 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen încheie sezonul 2020 al Formulei 1 cu o victorie în Abu Dhabi: Bottas și Hamilton au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat ultima cursă a sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, în care Mercedes a completat podiumul prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton. Ferrari nu a obținut niciun punct, iar McLaren a terminat pe locul trei în clasamentul constructori.
Sambata, 12 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, pole position în Abu Dhabi: pilotul Red Bull i-a învins pe Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru ultima cursă de Formula 1 a sezonului din Abu Dhabi, după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Lewis Hamilton pentru mai puțin de o zecime de secundă.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Abu Dhabi: Hamilton a revenit la Mercedes

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton a revenit la Mercedes și a ocupat locurile cinci și doi în cele două sesiuni.
Duminica, 11 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Nurburgring și a egalat recordul de victorii deținut de Schumacher! Podium pentru Verstappen și Ricciardo

Lewis Hamilton a câștigat la Nurburgring după ce Valtteri Bottas a comis o greșeală și a abandonat din motive tehnice. Britanicul egalează recordul de victorii deținut de Michael Schumacher, în timp ce Daniel Ricciardo a obținut primul podium al anului în spatele lui Max Verstappen.
Duminica, 09 August 2020 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa de la Silverstone datorită unei strategii mai bune la boxe! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstapppen a câștigat cursa de la Silverstone după o strategie mai eficientă la boxe a celor de la Red Bull. Lewis Hamilton l-a depășit pe Valtteri Bottas în lupta pentru locul doi cu numai două tururi înainte de final.
Vineri, 07 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, în care Nico Hulkenberg îl înlocuiește din nou pe Sergio Perez la Racing Point.
Luni, 03 August 2020 | F1 TOP

Red Bull explică strategia din finalul cursei de la Silverstone: "Exista riscul să facă și Verstappen până"

Red Bull consideră că a luat decizia potrivită să-l cheme la boxe pe Max Verstappen în finalul cursei de la Silverstone, chiar dacă olandezul ar fi câștigat cursa din cauza penei suferita în ultimul tur de Lewis Hamilton.
Vineri, 31 Iulie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Stroll, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone: Hulkenberg îl înlocuiește pe Perez la Racing Point

Max Verstappen și Lance Stroll au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Silverstone, în care Sergio Perez a fost înlocuit de Nico Hulkenberg după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.
Marti, 09 Iunie 2020 | F1 TOP

Mercedes anticipează că Red Bull va fi avantajată în startul sezonului: "Verstappen va fi un rival formidabil"

Mercedes anticipează că Max Verstappen va fi un rival "formidabil" în lupta pentru titlu ca urmare a faptului că circuitele din Austria și Ungaria, care găzduiesc împreună trei curse, avantajează monopostul Red Bull.
Marti, 04 Februarie 2020 | F1 TOP

Verstappen, încrezător că poate lupta pentru titlu în 2020: "Hamilton este bun, dar nu este Dumnezeu"

Max Verstappen este încrezător că poate lupta pentru titlul mondial în sezonul 2020 și consideră că Lewis Hamilton este un adversar redutabil, dar nu invincibil.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Red Bull anticipează un sezon "de poveste" în 2020: "Va fi interesant să vedem cum se descurcă Hamilton cu Leclerc și Verstappen"

Christian Horner anticipează că Formula 1 va avea un sezon 2020 "de poveste" datorită luptei strânse dintre Mercedes, Ferrari și Red Bull în contextul în care Lewis Hamilton va trebui să facă față "lupilor tineri" Max Verstappen și Charles Leclerc.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2023: "Vreau să lupt pentru titlul mondial"

Max Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până la sfârșitul sezonului 2023 și este încrezător că va putea lupta pentru titlul mondial cu ajutorul motoarelor furnizate de Honda.
Miercuri, 11 Decembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen se implică pe piața transferurilor pentru sezonul 2021: pilotul Red Bull va lua o decizie după startul sezonului viitor

Max Verstappen va aștepta startul sezonului viitor înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul său în Formula 1. Contractul olandezului cu Red Bull expiră la sfârșitul lui 2020, în același timp cu acordurile lui Lewis Hamilton, Sebastian Vettel și Charles Leclerc.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Video: Un nou record în Formula 1 pentru schimbul de pneuri: 1.82 secunde pentru mecanicii Red Bull

Mecanicii Red Bull au avut nevoie de numai 1.82 secunde pentru a înlocui pneurile monopostului lui Max Verstappen în cursa de la Interlagos și au reușit astfel să-și doboare propriul record stabilit anterior tot în acest sezon.
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat la Interlagos! Leclerc și Vettel au abandonat după un acroșaj în finalul cursei

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat în urma unui acroșaj în finalul cursei. Pierre Gasly și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei din fața lui Vettel și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce i-a surclasat pe Sebastian Vettel și Lewis Hamilton cu mai puțin de două zecimi de secundă.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull a definitivat linia de piloți pentru 2020: Alexander Albon va rămâne coechipierul lui Max Verstappen

Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Red Bull pentru sezonul 2020 și va rămâne astfel coechipierul lui Max Verstappen. Între timp, Toro Rosso a anunțat că îi păstrează pe Pierre Gasly și Daniil Kvyat pentru 2020.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen acuză Ferrari că a încălcat regulamentul tehnic: "Au încetat să trișeze și nu au mai avut performanțe în Statele Unite"

Max Verstappen susține că Ferrari nu a obținut rezultate bune în cursa de la Austin după ce FIA le-a interzis să mai "trișeze" în privința regulamentului pentru motoare.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru