Max Verstappen

Duminica, 22 Septembrie 2019 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Singapore după ce l-a depășit la boxe pe Leclerc! Verstappen a completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria în Singapore după ce l-a depășit pe coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în urma singurei opriri la boxe. Max Verstappen a completat podiumul în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și Mercedes, luptă echilibrată în antrenamentele din Singapore: Verstappen și Hamilton au fost cei mai rapizi

Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu din Singapore.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va fi retrogradat pe ultima poziție a grilei în cursa de la Monza: "Voi putea ajunge cel mult pe locul cinci"

Max Verstappen va utiliza la Monza cel mai nou update introdus de Honda pentru motor, motiv pentru care va pleca de pe ultima poziție a grilei, însă pilotul Red Bull este optimist că poate termina pe locul cinci.
Marti, 27 August 2019 | F1 TOP

Honda, încurajată de primele victorii din 2019: "Avem echipa, pilotul și motorul cu care să câștigăm titlul"

Oficialii Honda susțin că își pot îndeplini obiectivul final de a câștiga titlul în Formula 1 întrucât au "echipa, pilotul și motorul" cu care să obțină o astfel de performanță.
Luni, 12 August 2019 | F1 TOP

Red Bull Racing renunță la Pierre Gasly: francezul va face schimb de locuri cu Alex Albon de la Toro Rosso

Red Bull Racing a anunțat că renunță la serviciile lui Pierre Gasly, iar pilotul francez va fi înlocuit de Alex Albon de la Toro Rosso. Practic, cei doi vor face schimb de locuri pentru restul sezonului.
Duminica, 04 August 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Hungaroring după o strategie excelentă la boxe! Verstappen și Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Ungaria cu trei tururi înainte de final după ce a efectuat o oprire suplimentară la boxe și a recuperat aproape 20 de secunde pentru a-l depăși pe Max Verstappen, care a completat podiumul alături de Sebastian Vettel.
Sambata, 03 August 2019 | F1 TOP

Verstappen relansează lupta pentru titlu: pilotul Red Bull a obținut pole position-ul în Ungaria în fața lui Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring și a relansat lupta pentru titlul mondial după ce i-a învins pe cei doi piloți Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Duminica, 30 Iunie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Austria după un start ratat! Leclerc și Bottas au completat podiumul

Max Verstappen a ratat startul în cursa din Austria, însă a revenit spectaculos în luptă și a câștigat după ce i-a depășit succesiv pe Sebastian Vettel, Valtteri Bottas și Charles Leclerc.
Vineri, 31 Mai 2019 | F1 TOP

Mercedes admite că a "provocat" incidentul Bottas - Verstappen de la boxe la Monaco: "Am avut o problemă la oprirea lui Hamilton"

Mercedes a dezvăluit că o problemă la plecarea lui Lewis Hamilton de pe linia boxelor a condus indirect la incidentul dintre Valtteri Bottas și Max Verstappen în pitlane în cursa de la Monaco.
Duminica, 17 Martie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat fără emoții cursa din Australia, iar Hamilton și Verstappen au completat podiumul! Ferrari, departe de Mercedes

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Max Verstappen. Ferrari a ocupat locurile 4 și 5 prin Sebastian Vettel și Charles Leclerc la mare distanță de Mercedes.
Marti, 18 Decembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen speră să aibă un motor Honda competitiv: "Mai bine să câștig curse și să abandonez decât să am un motor slab"

Max Verstappen speră ca anul viitor să aibă un motor Honda care să-i permită să câștige curse, chiar dacă acesta nu va fi fiabil și va produce abandonuri, decât să concureze cu un motor slab.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Noiembrie 2018 | General

TAG Heuer a lansat un ceas nou, dedicat pilotului de Formula 1 Max Verstappen: ediție limitată la 1.300 de exemplare

TAG Heuer a lansat un nou ceas bazat pe cele din gama "Formula 1". Acesta a fost dezvoltat special pentru pilotul Max Verstappen și va fi produs în doar 1.300 de unități.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen, implicat într-o altercație fizică cu Ocon după cursa de la Interlagos: "Nu-mi pasă ce crede lumea, sunt un învingător"

Max Verstappen a fost implicat într-o altercație fizică cu Esteban Ocon generată de acroșajul dintre cei doi în urma căruia olandezul a pierdut victoria la Interlagos. Ulterior, Verstappen a susținut că nu-i pasă ce crede lumea despre comportamentul său.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Interlagos! Mercedes își păstrează titlul la constructori

Lewis Hamilton a obținut victoria în cursă din Brazilia după ce Max Verstappen a fost acroșat de Esteban Ocon, în timp ce Mercedes și-a adjudecat matematic un nou titlu la constructori cu o etapă înainte de final.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic! Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de final

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Mexicului după ce l-a depășit la start pe Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a cucerit al cincilea titlu mondial din carieră după ce a terminat pe locul patru.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, pole position în Mexic după ce l-a învins pe Verstappen cu 0.026 secunde! Hamilton și Vettel, pe linia a doua a grilei de start

Daniel Ricciardo a obținut pole position-ul pentru cursa din Mexic după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor lua startul din a doua linie a grilei de start.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele din Mexic: Verstappen și Ricciardo, cei mai rapizi

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Mexic, în timp ce Renault a produs surpriză după ce a ocupat locul 3 prin Carlos Sainz.
Luni, 30 Iulie 2018 | F1 TOP

Red Bull acuză Renault de lipsă de profesionalism după defecțiunile tehnice din Ungaria. Francezii reacționează: "Nu-l mai ascultăm pe Horner din 2015"

Red Bull critică modul în care Renault onorează parteneriatul pentru motoare după abandonul tehnic al lui Max Verstappen de la Hungaroring, însă francezii reacționează afirmând că "nu-l mai ascultăm pe Christian Horner din 2015".
Luni, 02 Iulie 2018 | F1 TOP

Verstappen sugerează că va lupta pentru titlul mondial după victoria din Austria: "Nu ne dăm bătuți niciodată"

Max Verstappen sugerează că va lupta pentru titlul mondial după victoria surprinzătoare din Austria, în contextul în care este la numai 53 de puncte de liderul Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru