Max Verstappen

Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, pole position în Mexic după ce l-a învins pe Verstappen cu 0.026 secunde! Hamilton și Vettel, pe linia a doua a grilei de start

Daniel Ricciardo a obținut pole position-ul pentru cursa din Mexic după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor lua startul din a doua linie a grilei de start.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele din Mexic: Verstappen și Ricciardo, cei mai rapizi

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Mexic, în timp ce Renault a produs surpriză după ce a ocupat locul 3 prin Carlos Sainz.
Luni, 30 Iulie 2018 | F1 TOP

Red Bull acuză Renault de lipsă de profesionalism după defecțiunile tehnice din Ungaria. Francezii reacționează: "Nu-l mai ascultăm pe Horner din 2015"

Red Bull critică modul în care Renault onorează parteneriatul pentru motoare după abandonul tehnic al lui Max Verstappen de la Hungaroring, însă francezii reacționează afirmând că "nu-l mai ascultăm pe Christian Horner din 2015".
Luni, 02 Iulie 2018 | F1 TOP

Verstappen sugerează că va lupta pentru titlul mondial după victoria din Austria: "Nu ne dăm bătuți niciodată"

Max Verstappen sugerează că va lupta pentru titlul mondial după victoria surprinzătoare din Austria, în contextul în care este la numai 53 de puncte de liderul Sebastian Vettel.
Duminica, 01 Iulie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Austria! Raikkonen și Vettel pe podium, Hamilton, Bottas și Ricciardo au abandonat

Max Verstappen a obținut o victorie nesperată în Marele Premiu al Austriei în fața cuplului Ferrari format din Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel, în timp ce Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Daniel Ricciardo au abandonat din motive tehnice.
Sambata, 09 Iunie 2018 | F1 TOP

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Canada: Hamilton și Raikkonen au încercat să țină pasul cu Red Bull

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din Canada, în timp ce locul doi a fost ocupat de Lewis Hamilton și, respectiv, Kimi Raikkonen.
Marti, 10 Aprilie 2018 | F1 TOP

Hamilton, surprins în timp ce îl jignea pe Verstappen după incidentul din Bahrain. Olandezul îi ia apărarea: "Astfel de lucruri se întâmplă"

Lewis Hamilton l-a jignit pe Max Verstappen după acroșajul din cursa din Bahrain, însă pilotul Red Bull și Sebastian Vettel au sărit în apărarea britanicului, considerând că astfel de reacții "la cald" sunt obișnuite.
Luni, 30 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton vede în Verstappen un rival la titlu pentru 2018: "Max așteaptă să-mi ia locul"

Lewis Hamilton se gândește deja la sezonul 2018 și consideră că Max Verstappen va fi unul dintre principalii săi rivali în lupta pentru titlul mondial.
Duminica, 29 Octombrie 2017 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic. Hamilton, campion mondial după ce Vettel a terminat doar pe locul 4

Max Verstappen a obținut victoria în Mexic, în timp ce Lewis Hamilton a devenit campion mondial cu două curse înainte de final chiar dacă a terminat doar pe 9, întrucât Sebastian Vettel a încheiat pe 4.
Luni, 23 Octombrie 2017 | F1 TOP

Verstappen, furios după pierderea podiumului în SUA: "Penalizările idioate omoară Formula 1"

Max Verstappen a reacționat cu furie după pierderea podiumului în Statele Unite, afirmă că "penalizările stupide omoară sportul" și îndeamnă fanii să nu se prezinte la cursa de anul viitor.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | F1 TOP

Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2020: "Mă aștept să am succes în următorii ani"

Max Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2020 și este încrezător că va avea succes la echipă în ciuda incertitudinilor cu privire la furnizorul motoarelor.
Marti, 10 Octombrie 2017 | F1 TOP

Ferrari își admite greșelile după defecțiunile tehnice: "Am neglijat controlul calității componentelor"

Ferrari consideră că a neglijat controlul calității pentru componentele produse pentru monopostul de Formula 1, ca urmare a numeroaselor defecțiuni tehnice înregistrate în ultimele curse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 08 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Suzuka și are un avans de 59 de puncte după abandonul lui Vettel. Verstappen și Ricciardo, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Suzuka și și-a consolidat avansul în clasamentul general la 59 de puncte după ce Sebastian Vettel a abadonat din motive tehnice. Max Verstappen și Daniel Ricciardo au completat podiumul.
Duminica, 01 Octombrie 2017 | F1 TOP

Verstappen a câștigat în Malaysia în fața lui Hamilton. Vettel, locul 4 după o cursă spectaculoasă de recuperare

Max Verstappen a profitat de retragerea lui Kimi Raikkonen pentru a câștiga cursa de la Sepang după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel a făcut o cursă de recuperare spectaculoasă de pe ultimul loc pentru a termina pe 4.
Marti, 19 Septembrie 2017 | F1 TOP

Verstappen insistă că Vettel este vinovat pentru accidentul din Singapore: "Nu și-a cerut încă scuze"

Max Verstappen este surprins că Sebastian Vettel nu și-a cerut scuze pentru "provocarea accidentului" din Singapore.
Luni, 18 Septembrie 2017 | F1 TOP

Verstappen îl acuză pe Vettel de producerea accidentului din Singapore: "Nu a fost prea inteligent"

Max Verstappen consideră că Sebastian Vettel este vinovat de producerea accidentului din primul viraj al cursei din Singapore, însă germanul afirmă că nici nu știe ce s-a întâmplat.
Luni, 28 August 2017 | F1 TOP

Verstappen sugerează o posibilă despărțire de Red Bull: "Dacă lucrurile continuă așa, această relație nu va continua"

Jos Verstappen susține că fiul său Max este profund dezamăgit de numeroasele abandonuri tehnice suferite în acest an și admite că situația nu poate continua în acest mod și anul viitor.
Luni, 21 August 2017 | F1 TOP

Noul obiectiv pentru Red Bull: să câștige mai multe puncte decât Ferrari în a doua jumătate a sezonului

Red Bull își propune să obțină mai multe puncte decât Ferrari în a doua parte a sezonului și să obțină câteva podiumuri până la finalul anului.
Joi, 17 August 2017 | F1 TOP

Mișcări de trupe pentru 2018: Alonso va lua în calcul orice echipă cu care poate câștiga, Red Bull exclude plecarea lui Verstappen

Fernando Alonso va lua în calcul oferta oricărei echipe cu care poate obține victorii în 2018, în timp ce Red Bull exclude o posibilă plecare a lui Max Verstappen la Ferrari sau Mercedes.
Vineri, 23 Iunie 2017 | F1 TOP

Red Bull, o amenințare pentru Ferrari și Mercedes? Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Azerbaidjan

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din Azerbaidjan, element care sugerează că Red Bull ar putea lupta la Baku cu Ferrari și Mercedes.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru