Max Verstappen

Luni, 28 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Arabia Saudită. Ferrari, din nou pe podium cu ambii piloți

Max Verstappen, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, găzduit de circuitul stradal din Jeddah. Charles Leclerc și Carlos Sainz au completat podiumul.
Luni, 14 Martie 2022 | F1 TOP

F1, a doua sesiune de teste din presezon: Verstappen, cel mai rapid, iar Schumacher pe locul 2

Max Verstappen a stabilit cel mai rapid tur din cea de-a doua sesiune de teste din presezon. Al doilea timp îi aparține lui Mick Schumacher, iar cel de-al treilea lui Charles Leclerc.
Joi, 03 Martie 2022 | F1 TOP

Max Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până în 2028

Olandezul Max Verstappen va fi pilot Red Bull Racing până cel puțin în 2028, după ce și-a prelungit înțelegerea cu echipa austriacă.
Joi, 10 Februarie 2022 | F1 TOP

F1: Red Bull Racing a dezvăluit monopostul de specificație 2022

Echipa austriacă a prezentat monopostul cu care Max Verstappen și Sergio Perez vor concura în 2022. Șeful Red Bull Racing, Christian Horner, a recunoscut, însă, că, până la prima cursă, monopostul va suferi câteva modificări.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | F1 TOP

Echipa Mercedes-AMG Petronas F1, încununată campioană mondială pentru a 8-a oară consecutiv

Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 și-a adjudecat, oficial, titlul de campioană mondială pentru a 8-a oară consecutiv. Gala de decernare a premiilor a avut loc la Paris.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen este noul campion mondial din Formula 1

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi și și-a trecut în cont primul titlul mondial din carieră. Podiumul etapei a fost completat de Lewis Hamilton și Carlos Sainz.
Luni, 06 Decembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen, 10 secunde penalizare pentru incidentul cu Lewis Hamilton din MP al Arabiei Saudite

Max Verstappen a fost sancționat cu 10 secunde și a primit 2 puncte de penalizare pentru incidentul cu Lewis Hamilton din Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite.
Luni, 06 Decembrie 2021 | F1 TOP

Hamilton câștigă în nocturna de la Jeddah. Verstappen a încheiat cursa pe locul 2

Lewis Hamilton s-a impus pe circuitul din Arabia Saudită după o cursă care, pe final, a ținut toți fanii Formulei 1 cu sufletul la gură. Max Verstappen a încheiat pe doi, astfel că cei doi piloți sunt la egalitate de puncte. Totul se decide weekend-ul viitor în Abu Dhabi.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, victorie pe circuitul Losail din Qatar. Alonso urcă pe podium după 7 ani

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Qatarului, găzduit de circuitul Losail. Locul doi a fost ocupat de Max Verstappen, iar podiumul a fost completat de Fernando Alonso. Spaniolul a urcat pe podium, ultima dată, în urmă cu 7 ani, pe când era pilotul celor de la Ferrari.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton câștigă în Brazilia, după un weekend tensionat pentru Mercedes-AMG Petronas F1

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, după un weekend cu multe urcușuri și coborâșuri pentru echipat Mercedes-AMG Petronas F1. Max Verstappen a încheiat pe doi, iar Valtteri Bottas a completat podiumul.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen, victorie în Mexic. Perez, primul podium în cursa de casă

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului și se desprinde în clasamentul mondial al piloților. Sergio Perez a reușit o clasare pe podium, pentru prima dată în cursa de casă.
Luni, 11 Octombrie 2021 | F1 TOP

Valtteri Bottas, victorie în Turcia. Max Verstappen preia din nou conducerea în clasamentul piloților

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Turciei. Este prima victorie din 2021 a finlandezului. Max Verstappen a încheiat pe 2 și a preluat conducerea în clasamentul piloților după ce Hamilton a terminat pe poziția a 5-a.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Septembrie 2021 | F1 TOP

MP al Rusiei: Lewis Hamilton ajunge la 100 de victorii în Formula 1. Dezamăgire pentru Lando Norris

Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei s-a terminat cu un Lando Norris dezamăgit după ce a pierdut prima poziție și șansa la prima sa victorie în Marele Circ, și cu un Lewis Hamilton ajungând la victoria cu numărul 100 în Formula 1.
Vineri, 24 Septembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen va porni din coada grilei în Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei

Olandezul Max Verstappen, liderul actual al clasamentului din Formula 1, va porni din coada grilei în Marele Premiu al Rusiei. Decizia vine după ce a schimbat mai multe componente ale sistemului de propulsie.
Luni, 06 Septembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen, victorie pe circuitul de casă de la Zandvoort în fața unui public dezlănțuit

Olandezul Max Verstappen a câștigat pe circuitul de casă de la Zandvoort, în fața unui public dezlănțuit. Podiumul a fost completat de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Luni, 30 August 2021 | F1 TOP

Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei oprit din cauza ploii. Max Verstappen declarat câștigător

Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, găzduit de celebrul circuit Spa-Francorchamps, a fost oprit din cauza vremii nefavorabile. Max Verstappen a fost declarat câștigător, iar George Russell și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Luni, 19 Iulie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton câștigă la Silverstone, după un incident controversat cu Max Verstappen

Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 găzduit de legendarul circuit Silverstone. Cursa (care a inclus în premieră o manșă de sprint) nu a fost, însă, lipsită de incidente.
Luni, 05 Iulie 2021 | F1 TOP

Verstappen bifează a treia victorie consecutivă din 2021. Norris, pe podium în Austria

Max Verstappen, pilotul celor de la Red Bull Racing, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas și Lando Norris.
Luni, 28 Iunie 2021 | F1 TOP

Verstappen, victorie fără emoții pe circuitul de casă al echipei sale. Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Styriei, găzduit de circuitul de casă al echipei sale, Red Bull Ring. Este a patra victorie din 2021 a pilotului olandez.
Luni, 24 Mai 2021 | F1 TOP

Max Verstappen, pentru prima dată învingător la Monaco. Sainz și Norris completează podiumul

Max Verstappen, pilotul celor de la Red Bull Racing, a câștigat pentru prima dată Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Carlos Sainz și Lando Norris au completat podiumul într-o cursă pe care Mercedes-AMG Petronas vrea să o uite cât mai curând.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru