Max Verstappen

Luni, 31 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen, victorie în Belgia. Perez și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Campionul mondial en-titre a pornit în cursă cu o penalizare de 5 poziții pe grilă, după ce a schimbat cutia de viteze. Perez și Leclerc au completat podiumul.
Vineri, 28 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Belgia: Max Verstappen, penalizat cu 5 poziții pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Max Verstappen a primit o penalizare de 5 poziții pe grilă pentru etapa din Belgia. Dublul campion mondial va pleca din afara primei linii după ce a fost nevoit să schimbe cutia de viteze pe monopostul său.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, de neoprit în Ungaria! Lando Norris, din nou pe podium

Max Verstappen a dominat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei și și-a trecut în palmares o nouă victorie în acest sezon. Dublul campion mondial de la Red Bull a fost urmat de Lando Norris și de Sergio Perez pe podium.
Duminica, 09 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Max Verstappen, cel mai rapid în calificări. Lando Norris, locul 2

Max Verstappen a încheiat sesiunea de calificări a Marelui Premiu de Formula 1 al Marii Britanii pe locul 1. Piloții McLaren, locurile 2 și 3.
Luni, 03 Iulie 2023 | F1 TOP

F1 Austria: O nouă victorie pentru Verstappen. Leclerc a încheiat pe locul 2

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei. Locul 2 a fost ocupat de Charles Leclerc, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Sergio Perez.
Luni, 19 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Victorie pentru Max Verstappen. Alonso și Hamilton pe podium

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie, de această dată în Marele Premiu de Formula 1 din Canada. Fernando Alonso a încheiat cursa pe locul 2, iar Lewis Hamilton a completat podiumul.
Duminica, 18 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Canada pe ploaie. Alonso, în prima linie

Max Verstappen va pleca din pole în Marele Premiu al Canadei. După o sesiune afectată de ploaie, el va împărtăși prima linie cu Fernando Alonso, în timp ce Sergio Perez va pleca de pe locul 12.
Sambata, 17 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente, afectată de ploaie torențială

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Canada. Septuplul campion mondial a fost urmat de coechipierul său George Russell, într-o sesiune prelungită și afectată de ploaie torențială.
Luni, 29 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Max Verstappen, victorie pe străzile din Monte Carlo. Alonso pe locul 2

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat pe locul 2, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Esteban Ocon.
Joi, 04 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Red Bull prezintă o grafică specială nouă pentru etapa de la Miami

Echipa austriacă Red Bull a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul RB19. Noua grafică a fost creată cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, cursă care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.
Duminica, 30 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Dublă Red Bull la Baku! Sergio Perez, învingător în fața lui Max Verstappen

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului în fața dublului campion mondial Max Verstappen. Cu această ocazie, Ferrari a obținut și primul său podium din 2023 cu Charles Leclerc pe locul 3.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, victorie în cursa de sprint din Azerbaidjan

Sergio Perez a câștigat prima cursă de sprint din sezonul 2023 de Formula 1, desfășurată pe circuitul stradal de la Baku, Azerbaidjan. Mexicanul de la Red Bull a terminat în fața lui Charles Leclerc, care a plecat din pole, iar Max Verstappen a terminat pe locul 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | F1 TOP

Formula 1 anunță un format nou pentru cursele de sprint: nu vor mai decide ordinea de start pentru Grand Prix

Formula 1 a anunțat un nou format pentru cursele sprint din acest sezon, prima astfel de etapă fiind în Azerbaidjan. Formatul nou introduce două sesiuni de calificare separate, iar rezultatele obținute în cursa de sprint nu mai afectează ordinea grilei pentru cursa de duminică.
Duminica, 02 Aprilie 2023 | Formula 1

Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă fragmentată. Hamilton pe 2, iar Alonso pe 3

Max Verstappen și-a trecut în palmares prima victorie în Marele Premiu al Australiei, după o cursă fragmentată, în care steagul roșu s-a fluturat des, din cauza accidentelor.
Vineri, 31 Martie 2023 | F1 TOP

F1 Australia: Fernando Alonso, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei Aston Martin, a terminat a doua sesiune de antrenamente libere din Australia pe prima poziție. Cea de-a doua sesiune de antrenamente a fost afectată de ploaie, în timp ce în prima sesiune, Max Verstappen a fost cel mai rapid.
Luni, 20 Martie 2023 | F1 TOP

Sergio Perez, victorie în Arabia Saudită. Fernando Alonso, din nou, pe podium

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită. Max Verstappen a terminat pe 2, iar Fernando Alonso a ocupat ultima treaptă a podiumului.
Vineri, 17 Martie 2023 | General

Simulatorul Red Bull costă cât un Porsche 911 și are forma monopostului de Formula 1

Austriecii de la Red Bull au scos pe piață un simulator în forma monopostului său de Formula 1 din sezonul 2022. Acesta vine cu un monitor de gaming curbat, grafică autentică și volan detașabil. Toate acestea la prețul de 116.000 de euro.
Vineri, 17 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, pole în Arabia Saudită! Verstappen va pleca de pe locul 15

Sergio Perez și-a trecut în palmares un nou pole position înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Mexicanul va pleca în fruntea plutonului după ce Max Verstappen a suferit o problemă tehnică ce nu i-a permis să intre în ultima parte a calificărilor.
Luni, 06 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă prima cursă din 2023. Alonso pe podium

Max Verstappen a câștigat prima etapă din 2023, Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain. Sergio Perez a încheiat pe locul 2, iar Fernando Alonso a ocupat ultima treapta a podiumului.
Duminica, 20 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen câștigă ultima cursă a sezonului în fața lui Leclerc! Hamilton, fără victorie în 2022

Max Verstappen și-a adjudecat cea de-a 15 victorie din acest sezon în Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapă din actualul sezon de Formula 1. Charles Leclerc a terminat în fața lui Sergio Perez și devine vice-campion, în timp ce Lewis Hamilton are parte de un sezon fără victorie, pentru prima dată în carieră.

Tag-uri similare

Mercedes, Red Bull Racing, Toro Rosso, Max Verstappen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru