Mercedes AMG GT

Marti, 03 Februarie 2015 | General

VIDEO: Reclamele auto de la Super Bowl 2015

Automarket a adunat pentru voi reclamele auto de la Super Bowl. Și în acest an, evenimentul sportiv american a atras atenția constructorilor auto. Toți producătorii s-au întrecut în spoturi inteligente și amuzante.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Lista lansărilor Mercedes de anul viitor: GLE, A-Klasse facelift și GLC

Anul 2015 va fi unul extrem de plin pentru Mercedes, care are în plan lansarea mai multor modele noi. Printre ele se numără faceliftul actualului ML, care va fi rebotezat GLE, și noua generație GLK, rebotezată și ea GLC.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT Black Series, confirmat oficial de șeful AMG

Mercedes va profita din plin de popularitatea actualului AMG GT cu o versiune de performanță, dusă la extrem și botezată, cum altfel decât Black Series. Surpriza germanilor se va lăsa însă așteptată o perioadă.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Economic

Pagina de Facebook Mercedes a fost evaluată la 7.2 milioane de euro

Pagina oficială de Facebook Mercedes a adunat 17 milioane de fani. Interacţiunea lor şi puterea comunităţii adunate în jurul constructorului a făcut ca pagina Mercedes să fie evaluată la 7.2 milioane de euro.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Motorizarea lui Mercedes AMG GT va echipa şi alte modele din gama Mercedes-Benz

Tobias Moers, şeful diviziei AMG, a confirmat faptul că motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri din gama AMG GT va echipa şi alte modele din portofoliul Mercedes-Benz.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Modele noi

Şeful AMG: "Vom face o versiune mai uşoară şi mai puternică a lui AMG GT"

Tobias Moers, şeful AMG, a confirmat în cadrul unui interviu că echipa sa lucrează la o versiune mai performantă a lui AMG GT, care să-l rivalizeze pe Porsche 911 GT3.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mercedes AMG GT, succesorul lui SLS AMG

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noul AMG GT, succesorul lui SLS AMG. Acesta renunţă la motorizarea aspirată în favoarea unui V8 supraalimentat, oferit în două versiuni de putere: 462 şi 510 CP.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT se lansează în 9 septembrie

Mercedes pregăteşte de multă vreme lansarea supercarului AMG GT. Modelul se va lansa în data de 9 septembrie, urmând ca debutul live să aibă loc cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă motorul lui AMG GT: V8 twin-turbo de 510 CP

Divizia AMG de la Mercedes-Benz a publicat specificaţiile tehnice ale noului motor V8 twin-turbo de 4.0 litri pe care îl va monta sub capota fratelui mai mic al lui SLS AMG, văzut de unii drept succesorul acestuia.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT - detalii şi imagini noi cu supercarul german

Mercedes a publicat noi informaţii şi un set de fotografii camuflate cu noul AMG GT, supercarul pregătit să-i ia locul actualului SLS AMG începând cu martie 2015.
Joi, 29 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes AMG GT - primul teaser audio ne arată cum sună motorul V8 al micului supercar

Mercedes a publicat astăzi trei mostre sonore ale motorului V8 bi-turbo care va echipa supercarul AMG GT, programat să debuteze în toamnă.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-AMG GT, înlocuitorul lui SLS AMG, îşi dezvăluie interiorul

Înlocuitorul lui Mercedes-Benz SLS AMG va renunţa la ”Benz” şi va fi denumit Mercedes-AMG GT. Dezvelirea completă are loc în septembrie, dar nemţii au prezentat deja două poze ale interiorului.

Tag-uri similare

AMG, noutati Mercedes-Benz, Mercedes AMG GT, poze Mercedes-Benz, Mercedes-Benz AMG, Mercedes-Benz AMG GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru