Salonul Auto de la Geneva 2015

Mercedes AMG GT3: primele schiţe ale supercarului aşteptat luna viitoare

Publicat Joi, 12.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Mercedes AMG GT3: primele schiţe ale supercarului aşteptat luna viitoare - Poza 1
Mercedes AMG GT3: primele schiţe ale supercarului aşteptat luna viitoare - Poza 2
Mercedes AMG GT3, versiunea dedicată activităţilor de circuit, este tot mai aproape de lansare. Două schiţe publicate astăzi trădează modificările estetice substanţiale.

Mercedes a pregătit o surpriză cu mulţi cai putere pentru Salonul Auto de la Geneva. Anunţat încă din noiembrie anul trecut, modelul se va numi Mercedes AMG GT3 şi va lua locul vechiului SLS AMG GT3.

Supercarul va debuta în cadrul salonului elveţian şi apoi va fi gata să atace competiţiile de profil începând cu sezonul 2016. Maşina va respecta toate regulile FIA GT3 şi va dispune de un motor îmbunătăţit.

Două schiţe ale viitorului AMG GT3 dezvăluie un kit de caroserie nou, cu multe fante de aerisire, cu pasaje ale roţilor mai mari şi cu un eleron gigant montat pe uşa portbagajului. Aceste modificări aerodinamice vor avea rolul de a asigura mai multă apăsare aerodinamică.

Noutăţile mecanice nu au fost dezvăluite, însă acestea vor fi făcute publice în martie. După debutul live, Mercedes AMG GT3 va începe o sesiune intensă de testare pentru a se pregăti de sezonul 2016.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru