Mercedes CLA

Luni, 06 Ianuarie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz a produs 1.49 milioane de maşini în 2013

Mercedes-Benz a anunţat că în 2013 uzinele sale au reuşit să producă aproape 1.5 milioane de maşini, un record în istoria companiei.
Luni, 09 Decembrie 2013 | Economic

Lexus nu vrea să creeze modele accesibile de tipul lui Mercedes CLA

Lexus nu vrea sa le calce pe urme rivalilor de la Mercedes, care mizează pe modele mai ieftine, cum este CLA, pentru a atrage clienţi tineri şi nu neapărat fideli brandului.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz CLA, Peugeot 2008, Jeep Cherokee şi Suzuki SX4

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste de siguranţă. De data aceasta, cele patru modele testate au reuşit să obţină cinci stele de siguranţă fiecare.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Automarket a adunat pentru voi cele mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Nu trebuie să rataţi propuneri nebune create pe baza unor modele consacrate din curtea Lamborghini şi Ferrari. Alături de ele stă şi noul Seat Leon FR.
Marti, 08 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes introduce un diesel Renault de 1.5 litri pe actualul CLA

Mercedes extinde gama de motorizări a modelului CLA cu un diesel de provenienţă Renault. Motorul francezilor ajută CLA să obţină un consum de numai 3.9 litri/100 de kilometri.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

TOP 10: Tuninguri lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Pe lângă numărul mare de constructori, la Salonul Auto de la Frankfurt s-au aflat şi numeroşi tuneri. Toţi au depus eforturi pentru a prezenta modele cu o faţă nouă. Vedete au fost produsele Mercedes, dar şi Lamborghini.
Miercuri, 07 August 2013 | Industrie

Comisia Europeană va media conflictul dintre Mercedes şi Franţa cu un test independent

Comisia Europeană a decis să intervine în conflictul dintre Mercedes şi autorităţile franceze. Organismul european va superviza o serie de teste independente, care ar putea debloca interdicţia de vânzare a unor modele germane.
Marti, 16 Iulie 2013 | Industrie

Mercedes se gândeşte să producă viitorul CLA într-o uzină Nissan

Mercedes caută să profite cât mai mult de pe urma parteneriatului cu Alianţa Renault-Nissan. Germanii se gândesc chiar să producă micul CLA într-o uzină Nissa. În schimbul acestei facilităţi, Infiniti ar putea oferi propriul CLA.
Vineri, 24 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Automarket revine astăzi cu noi propuneri de tuning pentru săptămâna care a trecut. Îşi fac apariţia mai multe modele Range rover, Ferrari 458 Italia Spider şi chiar Volkswagen Golf 7 GTD.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Vineri, 29 Martie 2013 | Modele noi

IHS Automotive: Audi A3 Sedan îl va depăşi pe Mercedes-Benz CLA la vânzări

Analiştii IHS Automotive spun că noul Audi A3 Sedan îl va surclasa pe Mercedes-Benz CLA la capitolul vânzări. Estimările pentru 2014 anunţă 115.000 de A3 Sedan versus 71.000 de CLA.
Miercuri, 20 Martie 2013 | Modele noi

Mercedes CLA45 AMG - primele imagini ale coupe-ului compact de performanţă

Mercedes a dat publicităţii prima galerie foto a noului CLA45 AMG, versiunea de performanţă a coupe-ului compact cu patru uşi. Debutul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la New York, săptămâna viitoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Mercedes A45 AMG Edition 1 - versiune specială anunţată pentru Geneva 2013

Mercedes va oferi publicului şi o versiune specială a noului A45 AMG. Se va numi Edition 1 şi va fi vândută în paralel cu modelul de serie, timp de un an.
Luni, 11 Februarie 2013 | Modele noi

Mercedes CLA Edition 1 - versiune specială, dedicată lansării

Mercedes a lansat o ediţie specială a noului CLA pentru a sărăbători cum se cuvine intrarea în producţie a modelului compact coupe cu patru uşi. Versiuena se numeşte Edition 1 şi pleacă de la 35.402 euro în Germania.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Mercedes-Benz CLA - informaţii şi galerie foto cu fratele mai mic al lui CLS

Mercedes-Benz a dat publicităţii un comunicat oficial care dezvăluie informaţii şi imagini complete ale noului CLA; primul său sedan coupe compact, un fel de frate mai mic al best-seller-ului CLS.
Marti, 25 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA - primele imagini neoficiale

Chiar în Ajunul Crăciunului, câteva imagini cu noul model Mercedes-Benz CLA au ajuns pe internet. Mercedes încă nu a prezentat oficial noua berlină, dar o va face probabil foarte curând.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Tehnologie

Mercedes CLA va introduce un nou sistem de tracţiune integrală 4Matic

Mercedes a anunţat că viitorul sedan coupe CLA va fi promotorul unui noi sistem de tracţiune integrală 4Matic. Acesta va fi adaptat modelelor care vin cu tracţiune faţă şi va avea o distribuţie diferită a cuplului comparativ cu clasicul 4Matic.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Concepte

Mercedes-Benz Style Coupe, conceptul din care va deriva fratele mai mic al lui CLS

Mercedes-Benz CLA, un coupe cu patru uşi construit pe platforma lui A-Klasse, dar cu dimensiuni de C-Klasse, va intra în showroom-urile Mercedes în 2013. Deocamdată, germanii ne oferă câteva indicii legate de viitorul model prin conceptul Style Coupe.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes CLA, Mercedes Style Coupe, Mercedes-Benz Style Coupe, Style Coupe Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru