Mercedes Clasa S

Duminica, 16 Octombrie 2016 | Modele noi

Mercedes Clasa C primește aere de Clasa S: iluminare, insonorizare și scaune mai confortabile

Mercedes introduce un pachet nou de opțiuni pentru cei care își achiziționează un Clasa C. Modelul de segment mediu primește o serie de elemente de confort de la fratele mai mare, S-Klasse.
Marti, 21 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Încărcare fără fir: Mercedes Clasa S va fi primul plug-in hybrid cu încărcare wireless

Faceliftul pregătit pentru Mercedes Clasa S va include şi o versiune plug-in hybrid S550e cu sistem de încărcare wireless, anunţă presa internaţională.
Vineri, 26 Februarie 2016 | Industrie

Mercedes Clasa S l-a învins pe Terminator: roboţii din uzine intră în şomaj pentru că nu fac faţă personalizării modelului

Nivelul ridicat de personalizare cerut de clienţii Mercedes Clasa S a determinat Daimler să renunţe la unii dintre roboţii industriali şi să angajeze oameni în locul lor.
Marti, 23 Februarie 2016 | Modele noi

Adevăratul rival pentru Mercedes Clasa S coupe: BMW Seria 8 se va relansa în 2020

BMW pregăteşte relansarea modelului Seria 8 cu scopul de a avea în gamă un rival pe măsură pentru Mercedes Clasa S coupe. Noul model va împrumuta numeroase tehnologii de pe Seria 7, dar va fi mai luxos.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Ei sunt premianții. Ce mașini au cumpărat europenii în 2015?

Volkswagen domină vânzările europene: modelele mărcii germane au reușit să fie primele în 3 dintre cele 12 segmente ale pieței. Au fost și surprize în clasamente, dar și lideri incontestabili care par de neatins.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | General

Un clasament din care toți și-ar dori să facă parte: Topul mașinilor cu cei mai fideli clienți

Sunt 10 mașini care se pot lăuda cu cei mai fideli clienți. Toate au o rată de retenție a clienților de peste 40%. La nivel de brand, Subaru bate orice concurență.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Industrie

Mercedes S-Klasse, artizanul unui nou record pentru constructorul german: 20 de milioane de mașini produse la uzina din Sindelfingen

Mercedes sărbătorește 20 de milioane de mașini produse la uzina sa din Sindelfingen, responsabilă cu nașterea berlinelor mari și de lux. Mercedes S-Klasse este artizanul acestui record.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes S-Klasse Cabrio: limuzina decapotabilă a fost prezentată oficial

Mercedes a dezvăluit oficial varianta decapotabilă a actualului S-Klasse. Modelul dispune de un acoperiș textil și de numai două motorizări, cea mai puternică oferind 585 de cai.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz S600: veriga lipsă dintre versiunile "normale" şi cele AMG ale lui S-Klasse

Dacă vă doriţi un S-Klasse ultra elegant fără tuşe sportive evidente prin siglele AMG, Mercedes-Benz are pentru dumneavoastră o versiune nouă a limuzinei sale.
Vineri, 29 Octombrie 2010 | Modele noi

Promisiunea Mercedes: "Viitorul S-Klasse va avea un interior revoluţionar"

Noul Mercedes S-Klasse, care va apărea pe piaţă peste doi ani, va dispune de sisteme tehnologice la care acum doar visăm şi de un interior considerat de designerii mărcii unui "revoluţionar".

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes S-Klasse, Mercedes Clasa S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru