Modele noi Subaru

Miercuri, 16 Martie 2011 | Intern

OFICIAL: Subaru Trezia costă 14.743 euro în România

Noul membru al gamei Subaru este disponibil de astăzi şi în România. Acesta se numeşte Trezia, este un monovolum de segment B şi are un preţ de pornire de 14.743 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Noutăţile din standul Subaru

Standul Subaru de la Geneva a prezentat conceptul viitorului model coupe, alături de noul Trezia şi Impreza Design Concept. Ultimul dintre acestea prefigurează limbajul în baza căruia vor fi construite viitoarele modele Subaru.
Marti, 01 Februarie 2011 | Modele noi

Subaru a lansat noua generaţie de motoare boxer

Oficialii Subaru au dezvăluit detaliile noii generaţii de motoare boxer, care va debuta pe Forester. Propulsorul a primit distribuţie pe lanţ, o configuraţie internă schimbătă şi un plus de ecologie.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Conceptul Subaru Impreza prefigurează design-ul mărcii pentru următorii ani

Designerul şef al Subaru a anunţat că va elimina inconsistenţele estetice din gamă în următorii ani, muza viitoarelor modele fiind Impreza Concept.
Luni, 18 Octombrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Subaru testează versiunea proprie a lui FT-86

Prototipul versiunii Subaru a lui Toyota FT-86 a venit în Europa pentru testele de şosea în versiune turbo. Modelul va debuta pe piaţă în 2012 şi versiunile celor doi producători se vor distanţa prin performanţele furnizate.
Sambata, 18 Septembrie 2010 | Modele noi

Versiunea Subaru a lui FT-86 va produce 260 de cai

Versiunea Subaru a lui FT-86 va produce cu 60 de cai putere mai mult decât modelul propus de Toyota. Acesta dispune de motorul boxer de 2.5 litri si produce 260 de cai.
Miercuri, 01 Septembrie 2010 | Modele noi

Subaru va lansa noua generaţie de motoare boxer până la finele anului

Gama de motoare boxer de la Subaru va beneficia de prima schimbare majoră din ultimii 20 de ani. Noile motoare vor debuta până la finele acestui an, iar specificaţiile acestora sunt încă necunoscute.
Luni, 09 August 2010 | Modele noi

Versiunea Subaru a lui FT-86 va dezvolta în jur de 260 CP

Viitorul Subaru 086A va fi cu aproximativ 60 CP mai puternic decât Toyota FT-86. Contrar zvonurilor iniţiale, modelul nu va beneficia de un sistem de tracţiune integrală.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Intern

Subaru Impreza XV poate fi admirat în showroom-urile din Bucureşti

Showroom-urile Subaru Motors Trading din Bucureşti vor găzdui şi modelul Impreza XV, care a debutat în acest an la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Romania, Geneva, Subaru, Impreza, modele noi Subaru, Impreza XV, Subaru Impreza XV, Subaru motors Trading, reprezentanta Subaru, showroom Subaru
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru