Versiunea Subaru a lui FT-86 va produce 260 de cai

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.09.2010
Versiunea Subaru a lui FT-86 va produce cu 60 de cai putere mai mult decât modelul propus de Toyota. Acesta dispune de motorul boxer de 2.5 litri si produce 260 de cai.

Constructorul japonez Subaru lucrează din greu pentru dezvoltarea unei versiuni de serie a lui 086A. Prototipul nipon a fost surprins în timpul testelor desfăşurate pe "Iadul Verde", iar acum, japonezii au fost zăriţi de aparatele de fotografiat în Death Valley, SUA.

Conform jurnaliştilor britanici de la Autocar, versiunea celor de la Subaru a lui FT-86 va dispune de propulsorul boxer cu patru cilindri de 2.5 litri capabil să producă 260 de cai putere, cu 60 de cai mai mult decât modelul pe care Toyota îl dezvoltă. Ambele versiuni ale lui FT-86 vor dispune de serviciile unei cutii de viteze manuale cu şase rapoarte, iar puterea va fi transmisă punţii spate.

Viitorul coupe produs de Subaru foloseşte o platformă modificată a lui Legacy la care a fost adăugată o punte spate de Impreza. Cele două versiuni vor debuta pe piaţa auto în preajma anului 2013.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • motoare
    Si motorul de pe Toyota este tot un boxer produs de Subaru. Capacitatea cilindrica este insa una mai mica. Cei de la Toyota au modificat acest motor pentru a produce fara ajutorul supraalimentarii aproximativ 200 cai putere, fata de 150 (prezent) si 165 cat scotea in trecut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru