FOTO EXCLUSIV*: Subaru testează versiunea proprie a lui FT-86

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.10.2010
Prototipul versiunii Subaru a lui Toyota FT-86 a venit în Europa pentru testele de şosea în versiune turbo. Modelul va debuta pe piaţă în 2012 şi versiunile celor doi producători se vor distanţa prin performanţele furnizate.

Inginerii Subaru testează în continuare versiunea proprie a lui Toyota FT-86. După cum ştiţi, Toyota şi Subaru au colaborat la dezvoltarea acestui model, iar celebrul creator de motoare boxer îşi perfecţionează creaţia în timpul testelor prin Europa. Dat fiind fanta de aerisire de pe capota motorului, ne putem aştepta ca modelul din imagini să reprezinte versiunea STi a lui FT-86. Cei de la Subaru sunt aşteptaţi să ofere şi o versiune aspirată a motorului boxer de 2.0 litri pentru versiunea proprie a modelului dezvoltat împreună cu cei de la Toyota.

Ne aşteptăm ca versiunea Subaru să beneficieze de tracţiune integrală, în timp ce modelul de la Toyota să utilizeze tracţiune spate. Folosirea acestei configuraţii le-ar permite celor două companii să facă o campanie de marketing diferită şi să ofere un model mai ieftin de la Toyota şi o versiune mai performantă, dar mai scumpă de la Subaru.

Debutul celor două versiuni va avea loc la finele anului 2011.

Cei doi producători japonezi le vor prezenta împreună, iar premiera va avea loc fie la Salonul Auto de la Tokyo, fie la Salonul Auto de la Frankfurt. Dat fiind faptul că piaţa europeană este o mare consumatoare de asemenea modele, sunt şanse ca FT-86 să vină la Frankfurt.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (6)

  • usi?
    pare ca are 5usi ((sau 3????))
    1 2
  • o fi cu pseudo-usile alea de la mazda
    1 2
  • Vazuta din spate, cu stopurile acelea, ma duce gandul la vedeta WRC din anii 80, Lancia Integrale.
    1 2
  • stefanel
    Este un "mule", dragi "cunoscatori" ai fenomenului auto, astfel incat ceea ce vedeti in poze nu conteaza.
    Se testeaza sasiul si motorizarea cu elemente de design de la alte modele, adica.
    4 2
  • Mule
    Mulajul este special conceput pentru a deruta, astfel incat adevarata fata a modelului sa fie dezvaluita doar atunci cand doreste constructorul. In aceasta faza a dezvoltarii se testeaza anumite componente mecanice, de la motor, transmisie, suspensii pana la suruburi, garnituri si asa mai departe.
    3 2
  • stiti voi ca e mule>>>>> asta e voi sunteti cei mai tari >>>>> cred ca sunteti prezenti cu comentarii si la cancan si libertatea>>>>>>>>>> asa cum imi dau eu cu parerea ca are 5 usi asa iti dai si tu cu parerea ca e un mule(sau tu esti proiectantul si nu stim noi)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru