Subaru Impreza XV poate fi admirat în showroom-urile din Bucureşti

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Showroom-urile Subaru Motors Trading din Bucureşti vor găzdui şi modelul Impreza XV, care a debutat în acest an la Salonul Auto de la Geneva.

Esential

150 CP dezvoltă motorul boxer diesel al lui Subaru Impreza XV.
350 Nm este valoarea cuplului motor dezvoltat de acest motor între 1.800 şi 2.400 rpm.
8.6 secunde îi sunt necesare lui Impreza XV să accelereze de la 0 la 100 km/h.
5.8 litri de motorină consumă Impreza XV în regim mixt.

Crossoverul Subaru Impreza XV va fi prezent în showroom-urile Subaru Motors Trading din Bucureşti. Modelul este dezvoltat pe baza celei de-a treia generaţii a lui Impreza şi este echipat în standard cu sistemul de tracţiune integrală Symmetrical AWD. Modelul este echipat cu un motor boxer diesel de 1.998 cmc care furnizează 150 CP la 3.600 rpm. Unitatea respectă normele Euro 5 şi este cuplată unei transmisii manuale cu şase rapoarte. Clienţii Subaru pot comanda şi o versiune echipată cu un motor pe benzină a lui Impreza XV.

Cuplul motor maxim furnizat de motorul Boxer diesel care echipează Impreza XV este de 350 Nm şi este oferit între 1.800 şi 2.400 rpm. Viteza maximă a acestui model este de 203 km/h. Astfel, cuplul motor maxim nu a fost afectat şi este oferit pe aceeaşi plajă de turaţii cu toate că emisiile de CO2 au fost reduse suficient de mult încât să asigure încadrarea acestui propulsor la normele de mediu Euro 5. Oficialii Subaru nu au menţionat valorile de emisii CO2 ale lui Impreza XV şi nici consumul de carburant al acestuia.

Cei de la Subaru speră să atragă clienţii care caută un crossover mai sportiv şi mai versatil.

Modelul păstrează tradiţia mărcii nipone în materie de performanţă şi manevrabilitate şi oferă tot ceea ce este necesar pentru peisajul urban şi pentru ieşirile din afara oraşului. Interiorul oferă un plus de eleganţă faţă de versiunea standard a lui Impreza, iar materialele sunt de o calitate superioară.

Via | Subaru

Comentarii (3)

  • BestBoy
    urata masina! ma intreb oare cine o cumpara? sincera sa sa fiu nu as lua asa ceva!
    7 10
  • ..da..dar buna spre de alte caroserii cu motoare ...varza...si nu ma face sa-ti dau exemple...
    11 1
  • ce subaru' meu!?
    urata
    sper ca "faceliftul" asta oribil sa nu se rasfranga asupra intregii game. grila aia cromata e imensa, disproportionata, nasoala si ii da intregului un aer pronuntat de chinezarie ieftina, cand am vazut-o prima oara mi s-a parut ca vad un Geely sau Chery. Pacat!
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru