Modele noi Toyota

Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota s-a răzgândit: GT86 nu va primi o versiune hibridă

În ciuda faptului că unele zvonuri anunţau o versiune hibridă a lui GT86, reprezentanţii Toyota au infirmat lansarea unui asemenea model, un GT86 hibrid nu ar fi reuşit să atragă suficienţi clienţi.
Marti, 27 Mai 2014 | Modele noi

Toyota Yaris facelift: primele imagini şi informaţii oficiale

Toyota a publicat o galerie foto extinsă a lui Yaris facelift, alături de un comunicat în care dezvăluie principalele noutăţi aduse de restilizare în gama sa de subcompacte.
Luni, 12 Mai 2014 | Modele noi

Toyota Verso-S, monovolumul de clasă mică al japonezilor, a primit un facelift

Toyota a aplicat o restilizare în gama Verso-S, pentru a-şi aduce monovolumul de segment B în linie cu noul său limbaj estetic.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Modele noi

Toyota Yaris facelift: prima imagine a versiunii europene

Toyota îi va aplica lui Yaris un facelift. Subcompacta va primi o bară faţă inspirată din cea a lui Aygo şi va beneficia de o serie de îmbunătăţiri în materie de dotări, suspensie şi materiale.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Industrie

Dispută între Ford şi Toyota: cei doi constructori se contrează cu Focus şi Corolla pentru titlul de cea mai vândută maşină din lume în 2013

Ford Focus şi Toyota Corolla sunt implicate într-o dispută legată de vânzări. O companie de cercetare din SUA îl prezintă pe Ford Focus drept cel mai bine vândut model din lume, în timp ce Toyota susţine că modelul Corolla este pe prima poziţie.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Siguranta

Toyota anunţă un nou recall global: 6.4 milioane de maşini vor fi chemate în service pentru reparaţii

Toyota va opera o rechemare majoră în service pentru 6.4 milioane de maşini. Constructorul japonez va repara cinci potenţiale defecte care pot să apară la 27 de modele din portofoliul său. În Europa, aproximativ 700.000 de unităţi ar putea fi chemate în service.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Industrie

Toyota experimentează în cea mai veche uzină a sa: oamenii au înlocuit roboţii pe unele posturi

În timp ce majoritatea constructorilor de automobile se concentrează pe extinderea automatizărilor, Toyota experimentează în cea mai veche uzină a sa cu muncă manuală pentru producţia unor piese complexe.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW şi Toyota construiesc un model hibrid cu tehnologie din Le Mans

Modelul sportiv care va fi dezvoltat de BMW în colaborare cu Toyota va beneficia de un supercapacitor, integrat în sistemul hibrid inspirat din cel folosit de Toyota în Le Mans.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Inginerul-şef al lui Toyota Aygo: "Am dorit un design cât mai expresiv"

Noua generaţie a lui Toyota Aygo prezintă cel mai îndrăzneţ design din cel al tripletei realizate de PSA şi Toyota. Inginerul şef al proiectului Aygo promite mai mult rafinament şi o manevrabilitate de top.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Toyota va beneficia de motoare SkyActiv de la Mazda

Toyota şi Mazda vor colabora începând cu anul 2015, titrează Automotive News. Mazda le va furniza celor de la Toyota motorizări SkyActiv pentru viitoarea lor subcompactă, pe care ar putea să o dezvolte pe platforma înlocuitorului lui Mazda2.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Industrie

Şeful de design de la Toyota va conduce marca Lexus

Tokuo Fukuichi, şeful departamentului de design al mărcilor Toyota, Lexus şi Scion, a fost numit preşedinte al mărcii Lexus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Februarie 2014 | Siguranta

Toyota recheamă în service 1.9 milioane unităţi Prius pentru o actualizare software

Japonezii de la Toyota au anunţat că vor opera o rechemare service pentru modelul Prius. Aceasta vizează o actualizare software a unităţii de control a sistemului hibrid, care implică 1.9 milioane de unităţi la nivel global.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Tehnologie

Toyota: "Sistemele de asistenţă a şoferului sunt viitorul automobilului"

Reprezentanţii Toyota spun că vehiculele autonome sunt departe de realitate, fiind mai importantă introducerea în serie a sistemelor de asistenţă a şoferului, care să prevină accidentele.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Concepte

Toyota FV2 Concept, vehiculul care prevesteşte viitorul mărcii

Toyota va prezenta un nou concept de mobilitate personală la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre FV2, un vehicul cu un singur loc şi cu trei roţi, care renunţă la volan în favoarea unei alte soluţii de manevrare.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Industrie

Mărcile japoneze conduc din nou clasamentul fiabilităţii Consumer Reports SUA

Consumer Reports (SUA) a publicat ediţia 2013 a clasamentului său privind fiabilitatea estimată a modelelor noi, defalcat pe mărci. Lexus a obţinut prima poziţie, urmat de Toyota, în timp ce Audi a fost marca europeană clasată cel mai bine.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Şeful Aston Martin: "Am renunţat la Cygnet pentru că Toyota va renunţa la iQ"

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, spune că Toyota va renunţa la iQ în 2014, de unde şi motivul eliminării modelului Cygnet din propria gamă. Reprezentanţii Toyota au negat această informaţie.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Toyota şi PSA reduc producţia la fabrica lui 107, C1 şi Aygo

Toyota şi PSA au decis să reducă producţia la uzina din Cehia, responsabilă pentru modelele 107, C1 şi Aygo pentru a se alinia la cererea înregistrată pentru cele trei citadine.
Luni, 14 Octombrie 2013 | Siguranta

Toyota testează propriul sistem de evitare a accidentelor cu pietonii

Toyota testează un sistem de siguranţă care vizează frânarea automată şi evitarea automată a obstacolului în cazul impactului iminent cu un pieton. O versiune de producţie a sistemului este aşteptată în 2015.
Marti, 01 Octombrie 2013 | General

Toyota a redevenit cel mai valoros brand auto din lume

Ediţia 2013 a clasamentului Branz Top 100 realizat de Millward Brown a readus Toyota pe primul loc la categoria Auto, după ce BMW câştigase titlul din 2012.

Tag-uri similare

Toyota, Salon Auto, Concept, Salonul Auto, Japonia, modele noi Toyota, Tokyo, Honda CR-Z, Toyota FT-86, concept Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru