Monaco

Miercuri, 25 Mai 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al statului Monaco: va reuşi Red Bull să învingă Ferrari?

Red Bull speră să învingă Ferrari în etapa programată la Monaco, în care Mercedes va miza doar pe victorie după dublul abandon suferit în Spania.
Luni, 23 Mai 2016 | F1 TOP

Red Bull anticipează progrese majore: "Cu noul motor Renault vom ajunge la nivelul Ferrari"

Red Bull consideră că va putea egala performanţele Ferrari datorită noului update pentru motor pregătit de Renault, care valorează circa o jumătate de secundă.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Formula 1

Lotus neagă că Grosjean a fost de vină pentru producerea incidentului cu Verstappen

Lotus a negat afirmaţiile lui Max Verstappen potrivit cărora acroşajul cu Romain Grosjean de la Monaco s-a produs din cauza faptului că francezul a frânat mai devreme în primul viraj.
Luni, 25 Mai 2015 | Formula 1

Button răsuflă uşurat după primele puncte câştigate de McLaren

Jenson Button este încântat că McLaren a obţinut duminică primele puncte ale sezonului, însă admite că echipa trebuie să înregistreze noi progrese.
Luni, 25 Mai 2015 | Formula 1

Rosberg: "Hamilton merita să câştige la Monaco"

Nico Rosberg a admis că Lewis Hamilton merita să obţină victoria la Monaco prin prisma erorii de strategie, în timp ce Sebastian Vettel se bucură că a profitat de oportunitatea de a termina pe locul doi.
Luni, 25 Mai 2015 | Formula 1

Hamilton: "Decizia de a intra la boxe a fost colectivă. Am crezut că rivalii vor schimba şi ei pneurile"

Lewis Hamilton a explicat că a intrat la boxe în urma unei decizii colective a echipei ca urmare a faptului că a crezut că şi Nico Rosberg şi Sebastian Vettel vor înlocui pneurile.
Duminica, 24 Mai 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat la Monaco după o eroare de strategie pentru Hamilton! Primele puncte pentru McLaren

Nico Rosberg a obţinut o victorie nesperată la Monaco după ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie greşită la unica intrare a Safety Car-ului pe circuit, în urma căreia a terminat pe locul trei în spatele lui Sebastian Vettel. McLaren a obţinut primele puncte ale sezonului prin Jenson Button, care a terminat pe locul opt.
Duminica, 24 Mai 2015 | Formula 1

Sainz Jr, retrogradat pe ultimul loc al grilei. McLaren, şansă nesperată la puncte

Carlos Sainz Jr a fost retrogradat pe ultimul loc al grilei de la Monaco pentru că nu a respectat indicaţia de a merge la cântarul oficial. În urma deciziei, Jenson Button va lua startul de pe locul 10 şi are şanse reale să obţină primele puncte pentru McLaren.
Sambata, 23 Mai 2015 | Formula 1

Vettel speră să termine cursa de la Monaco pe locul doi

Sebastian Vettel şi-a stabilit ca obiectiv pentru cursa de la Monaco să depăşească unul dintre piloţii Mercedes pentru a ocupa în final locul doi.
Sambata, 23 Mai 2015 | Formula 1

Hamilton: "Victoria nu este asigurată nici măcar pe jumătate"

Lewis Hamilton susţine că lupta pentru victorie în cursa de la Monaco va reprezenta o provocare mentală şi fizică, în ciuda faptului că va pleca din pole position.
Sambata, 23 Mai 2015 | F1 TOP

Hamilton, primul pole position din carieră la Monaco! Rosberg a ratat ultimul tur rapid

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa de la Monte Carlo, ajutat şi de o greşeală comisă de Nico Rosberg în ultimul tur rapid. Germanul va pleca de pe doi din faţa lui Sebastian Vettel.
Sambata, 23 Mai 2015 | Formula 1

Monaco, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp, accident pentru Raikkonen

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Monte Carlo şi a fost urmat în clasament de Nico Rosberg şi Lewis Hamilton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Mai 2015 | Formula 1

Alonso: "McLaren, avantajată că nimeni nu a utilizat pneurile supersoft în antrenamente"

Fernando Alonso consideră că şansele celor de la McLaren de a obţine un rezultat bun în calificările de la Monaco au crescut datorită faptului că piloţii nu au avut timp să utilizeze pneurile supersoft în antrenamente.
Joi, 21 Mai 2015 | Formula 1

Monaco, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Monaco şi i-a devansat pe coechipierul său Nico Rosberg şi pe cei doi piloţi Ferrari.
Joi, 21 Mai 2015 | Formula 1

Monaco, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Monte Carlo şi a fost urmat în clasament de Max Verstappen şi Daniel Ricciardo.
Joi, 21 Mai 2015 | Formula 1

McLaren şi Honda vor testa la Monaco "noi idei" pentru îmbunătăţirea motorului

McLaren şi Honda vor încerca să găsească noi îmbunătăţiri pentru motor pe parcursul Marelui Premiu al statului Monaco, în special dacă va ploua.
Miercuri, 20 Mai 2015 | F1 TOP

Avancronică Monaco: revanşa lui Hamilton în Principat

Lewis Hamilton mizează pe o victorie pe străzile din Monaco prin care să întrerupă recuperarea lui Nico Rosberg în clasamentul general, dar şi cele două victorii consecutive obţinute de german în Principat.
Marti, 19 Mai 2015 | Formula 1

McLaren îşi concentrează atenţia pe calificări la Monaco

McLaren va încerca să obţină rezultate cât mai bune în calificările de la Monaco, în special ca urmare a faptului că depăşirile sunt dificile.
Marti, 19 Mai 2015 | Formula 1

Force India: "Putem produce o surpriză la Monaco"

Force India consideră că poate produce o surpriză în cursa de la Monaco datorită configuraţiei circuitului stradal şi a utilizării pneurilor supersoft şi soft.
Marti, 19 Mai 2015 | Formula 1

Pirelli: "Pneurile supersoft vor fi cruciale la Monaco"

Pirelli anticipează că pneurile supersoft vor juca un rol crucial în Marele Premiu al statului Monaco şi susţine că acestea vor îmbunătăţi şansele de depăşire.

Tag-uri similare

Red Bull, video, Button, Brawn GP, antrenamente, calificari, Monaco, cursa, deflector, fotbal
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru