Monaco

Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 2: Alonso, cel mai rapid într-o sesiune limitată de ploaie

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Monaco şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel. Piloţii au ieşit rar pe circuit din cauza unei ploi care a udat puternic circuitul.
Joi, 22 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monaco şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg nu-şi schimbă strategia pentru calificări: "Sunt încrezător că-l pot învinge pe Hamilton"

Nico Rosberg susţine că nu-şi va schimba strategia pentru calificări şi este convins că poate câştiga lupta cu Lewis Hamilton pentru pole position.
Miercuri, 21 Mai 2014 | F1 TOP

Avancronică Monaco - unica şansă pentru rivali să învingă Mercedes?

Red Bull Racing şi Ferrari speră să învingă Mercedes la Monaco, pe unul dintre puţinele circuite unde performanţele monopostului german ar putea fi estompate.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Formula 1

Alonso speră să obţină podiumuri la Barcelona şi Monaco

Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că va putea obţine clasări pe podium în cursele din Spania şi de la Monaco şi susţine că performanţa mediocră din Bahrain are drept cauză configuraţia circuitului.
Luni, 03 Iunie 2013 | Formula 1

Secretele victoriei Mercedes la Monaco: frânele şi suspensiile spate

Mercedes a remediat parţial problemele cu degradarea pneurilor prin introducerea unor noi frâne şi suspensii pe puntea spate, care au contribuit la victoria de la Monaco.
Vineri, 31 Mai 2013 | Formula 1

Ricciardo: "I-am spus lui Grosjean că este idiot"

Daniel Ricciardo a dezvăluit că l-a făcut "idiot" pe Romain Grosjean după accidentul din cursa de la Monaco în urma căruia a fost nevoit să abandoneze.
Vineri, 31 Mai 2013 | Formula 1

Brawn: "La Silverstone vom afla dacă am rezolvat problemele cu pneurile"

Ross Brawn susţine că Mercedes va afla abia la Silverstone dacă a remediat măcar parţial problemele pe care le-a avut cu pneurile în acest debut de sezon.
Vineri, 31 Mai 2013 | Formula 1

Maldonado a suportat forţe de 9 g în accidentul de la Monaco

Pastor Maldonado a dezvăluit că a suportat forţe de 9 g în momentul impactului de la Monaco şi a admis că încă simte durere din cauza accidentului.
Marti, 28 Mai 2013 | Formula 1

Hamilton reacţionează la acuzaţiile lui Vettel despre ritmul de cursă de la Monaco

Lewis Hamilton spune că lui Sebastian Vettel îi este uşor să vorbească despre ritmul lent de cursă al celor de la Mercedes în cursa de la Monaco, după ce a avut cel mai rapid monopost în ultimii ani.
Marti, 28 Mai 2013 | Formula 1

Accidentul lui Massa de la Monaco, provocat de o defecţiune la suspensii

Ferrari a dezvăluit că accidentul lui Felipe Massa din cursa de la Monaco a fost provocat de o defecţiune la suspensii, iar brazilianul a primit câteva zile libere pentru recuperare.
Luni, 27 Mai 2013 | Formula 1

Alonso: "Am fost prea lenţi pe circuitul de la Monaco"

Fernando Alonso a admis că monopostul Ferrari a fost prea lent pentru a obţine un rezultat bun la Monaco, iar echipa a confirmat că accidentul lui Felipe Massa a fost cauzat de o defecţiune tehnică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Mai 2013 | Formula 1

Raikkonen şi Perez se acuză reciproc de producerea accidentului

Sergio Perez susţine că Raikkonen ar fi trebuit să-i facă loc pentru a evita coliziunea la Monaco, însă reacţia finlandezului a fost dură: "Perez ar trebui pălmuit".
Luni, 27 Mai 2013 | Formula 1

Vettel: "Mercedes a avut două autobuze argintii în cursă"

Sebastian Vettel este mulţumit de locul doi obţinut în cursa de la Monaco, însă consideră că Mercedes a concurat cu "două autobuze" prin prisma ritmului lent.
Luni, 27 Mai 2013 | Formula 1

Rosberg: "Nu vreau să mă gândesc la titlul mondial"

Nico Rosberg insistă că nu se gândeşte la titlu după victoria de la Monaco, ca urmare a rezultatelor modeste din celelalte curse.
Luni, 27 Mai 2013 | Formula 1

Grosjean, penalizat cu 10 poziţii pe grila de la Montreal

Romain Grosjean va fi penalizat cu 10 poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Canadei pentru producerea incidentului cu Daniel Ricciardo în cursa de la Monaco.
Duminica, 26 Mai 2013 | F1 TOP

Rosberg a câştigat Marele Premiu al statului Monaco

Nico Rosberg a obţinut la Monaco prima victorie din acest sezon într-o cursă care a fost întreruptă aproape 20 de minute şi în care Sebastian Vettel şi Mark Webber au completat podiumul.
Duminica, 26 Mai 2013 | Formula 1

Update: Mercedes, acuzată că a efectuat un test secret pentru evaluarea pneurilor

Red Bull a înaintat un protest oficial împotriva echipei Mercedes după ce germanii au efectuat în secret trei zile de teste cu pneurile Pirelli.
Duminica, 26 Mai 2013 | Formula 1

Mercedes exclude utilizarea ordinelor de echipă la Monaco

Ross Brawn susţine că Nico Rosberg şi Lewis Hamilton vor fi liberi să lupte pentru victorie la Monaco, chiar dacă Mercedes are varianta de a apela la tactică pentru a-şi spori şansele la victorie.
Sambata, 25 Mai 2013 | Formula 1

Rosberg sugerează că victoria la Monaco ar fi o surpriză

Nico Rosberg consideră că ar fi o surpriză să câştige la Monaco după problemele pe care le-a avut Mercedes în ritm de cursă în acest sezon.

Tag-uri similare

Red Bull, video, Button, Brawn GP, antrenamente, calificari, Monaco, cursa, deflector, fotbal
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru