Monaco

Luni, 11 Mai 2015 | Formula 1

Buemi a câştigat cursa de Formula E de la Monaco

Sebastien Buemi a câştigat cursa de Formula E de la Monaco şi a devenit astfel primul pilot care obţine două victorii în singura competiţie de monoposturi electrice.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Formula 1

Pirelli a anunţat pneurile pe care le va furniza în următoarele patru curse

Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va oferi piloţilor în următoarele patru Mari Premii, care vor avea loc în Spania, Monaco, Canada şi Austria.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | F1 TOP

Top 10 circuite de Formula 1 după numărul de curse găzduite

Şase circuite care au debutat în Formula 1 în anii '50 continuă să fie prezente şi astăzi în calendarul competiţional, iar cel mai "proaspăt" a fost construit în 1986.
Luni, 02 Iunie 2014 | Formula 1

Hamilton susţine că este în continuare prieten cu Rosberg

Lewis Hamilton susţine că a discutat cu Nico Rosberg despre incidentul de la Monaco şi că este în continuare prieten cu coechipierul său de la Mercedes.
Miercuri, 28 Mai 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Rascasse 2006: Momentul Schumacher

Circuitul de la Monaco a găzduit în 2006 una dintre cele mai mari controverse din Formula 1 din ultimul deceniu: Michael Schumacher a blocat pista în mod deliberat pentru a-l împiedica pe Fernando Alonso să obţină pole position-ul, însă nu şi-a recunoscut niciodată greşeala.
Marti, 27 Mai 2014 | Formula 1

McLaren speră să câştige puncte în fiecare cursă

McLaren îşi propune să câştige puncte în fiecare cursă după ce la Monaco a reuşit primele clasări în top 10 după o pauză de trei curse.
Luni, 26 Mai 2014 | Formula 1

Bianchi: "Primele puncte pentru Marussia au fost ca o victorie!"

Jules Bianchi a admis că primele puncte câştigate duminică pentru Marussia echivalează cu o victorie, însă oficialii echipei rămân cu picioarele pe pământ.
Luni, 26 Mai 2014 | Formula 1

Alonso şi Vettel, afectaţi de defecţiuni tehnice la Monaco

Fernando Alonso a fost depăşit la start de Kimi Raikkonen din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS, în timp ce abandonul lui Sebastian Vettel a avut drept cauză o problemă la motor.
Luni, 26 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg sugerează că vrea să se împace cu Hamilton

Nico Rosberg este dispus să se împace cu Lewis Hamilton după controversele de la Monaco, în timp ce britanicul afirmă că vrea doar o luptă corectă pentru titlul mondial.
Luni, 26 Mai 2014 | Formula 1

Hamilton: "A fost imposibil să concurez cu un ochi închis în finalul cursei de la Monaco"

Lewis Hamilton a dezvăluit că a fost "virtual imposibil" să concureze cu un ochi închis spre finalul cursei de la Monaco după ce i-a intrat ceva prin vizor.
Luni, 26 Mai 2014 | Formula 1

Raikkonen, mustrat pentru incidentul cu Magnussen din finalul cursei

Clasamentul final al cursei de la Monaco a rămas neschimbat după ce Kimi Raikkonen a primit doar o mustrare pentru incidentul cu Kevin Magnussen. Comisarii nu au luat nicio decizie în privinţa duelului între Jenson Button şi Sergio Perez.
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat cursa de la Monaco în faţa lui Hamilton! Ricciardo a completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat la Monaco în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, care a fost nemulţumit de strategia aleasă de Mercedes pentru unica intrare la boxe. Daniel Ricciardo a completat podiumul de premiere şi a fost la un pas să-l depăşească pe Hamilton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Hamilton: "Voi rezolva conflictul cu Rosberg la fel ca Senna"

Lewis Hamilton a sugerat că va apela inclusiv la accidente deliberate în duelurile cu Nico Rosberg după ce tensiunea dintre piloţii Mercedes a crescut semnificativ la Monaco.
Duminica, 25 Mai 2014 | Formula 1

Alonso: "Turul de calificare din Monaco, cel mai bun al anului"

Fernando Alonso este entuziasmat de performanţa din calificările de la Monaco, însă coechipierul său Kimi Raikkonen s-a plâns din nou de probleme cu monopostul Ferrari.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg îşi păstrează pole-ul la Monaco. FIA susţine că germanul "nu a greşit cu nimic"

Nico Rosberg şi-a păstrat pole positionul obţinut în calificările de la Monaco după ce FIA a considerat că germanul "nu a greşit cu nimic" în cadrul incidentului în urma căruia comisarii au arătat steagurile galbene.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Ricciardo speră să lupte pentru victorie la Monaco

Daniel Ricciardo este încrezător că o strategie inspirată îl poate ajuta să lupte pentru victorie la Monaco, în timp ce Sebastian Vettel este dezamăgit de problemele tehnice din calificări.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg, investigat pentru provocarea deliberată a apariţiei steagurilor galbene în calificări

Comisarii de cursă suspectează că Nico Rosberg a provocat în mod deliberat apariţia steagurilor galbene care l-au împiedicat pe Lewis Hamilton să stabilească un ultim tur rapid în calificările de la Monaco.
Sambata, 24 Mai 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Monaco, urmat de Hamilton şi Ricciardo!

Nico Rosberg a obţinut la Monaco al doilea pole position din acest sezon şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Red Bull Racing şi-a adjudecat a doua linie prin Daniel Ricciardo şi Sebastian Vettel.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Monaco, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun cu un avans minim în faţa lui Ricciardo

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente de la Monaco, însă Daniel Ricciardo s-a infiltrat la numai cinci sutimi de secundă în spatele său.
Sambata, 24 Mai 2014 | Formula 1

Hamilton: "Nu am nicio scuză dacă nu obţin pole-ul la Monaco"

Lewis Hamilton consideră că nu va avea nicio scuză dacă nu obţine pole position-ul la Monaco, întrucât deţine cel mai competitiv monopost, însă Nico Rosberg crede că ştie cum să-l învingă pe coechipierul său.

Tag-uri similare

Red Bull, video, Button, Brawn GP, antrenamente, calificari, Monaco, cursa, deflector, fotbal
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru